ŠOK ZA SRBIJU: Posle slika Danila sa Šobićem, Vučić odložio hitnu sednicu Saveta za bezbednost – FOTO

Aleksandar Vučić je preko svojih medija danas najavio HITNU i VANREDNU sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost nakon koje je trebalo da se obrati narodu u vezi kriminala u Srbiji.

Ipak, nakon što je u javnost osvanula nova fotografija njegovog sina Danila u prisnom zagrljaju sa još jednim kriminalcem iz ekipe Velje Nevolje, ovoga puta je to Damnjan Šobić koji je uhapšen danas kao jedan od vođa “Alkatraza” povezan sa Belivukom, brižni otac i presednik Srbije je odjednom odustao od sednice.

Kako navode režimske Večernje Novosti, koje uređuje Milorad Vučelić (direktor JSD i FK Partizan gde je policija otkrila bunkere Velje Nevolje sa drogom i oružjem), vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, hitno zakazana za večeras, odložena je za sledeću nedelju – zbog formalno-pravnih razloga.

Lider pokreta Oslobođenje, Mlađan Đorđević je svom Tviter nalogu objavio fotografije Danila Vučića u društvu ovog kriminalca. Šta je Danilo radio s njim i kako se uvek pojavljuje u društvu uhapšenih mladi Vučić? Mnogo pitanja za predsednika, ali i sve službe bezbednosti u ovoj zemlji.

Check Also

Putin: Ulazimo u sledeću fazu! Ovo je zadatak broj 1!

Predsednički izbori su prošli, sledi nova etapa, ukazao je predsednik Ruske Federacije. Parlamentarni društveno-politički sistem …