Narod će imati priliku da stavi političare na svoja jaja, a zatim će moći i da ih tucaju, za vreme praznika!

jaja uskrs vaskrs

Šta moraš da imaš u glavi, pa da na Vaskršnja jaja staviš sliku Vučića, Kona ili Darije!!??

Nekada čuvena krilatica sa pijaca – “Kasandra na jajima”, koju su Romi uzvikivali kada su prodavali sličice za Vaskrs sa likom glumice iz latinoameričke sapunice, danas je u “SNS matriksu” zvanom Srbija, čak postala društveno prihvatljiva.

Jer, šta je jedna Kasandra naspram sulude ideje Vučićevog tabloida Srpskog telegrafa da na umobolan način ismeva najveći hrišćanski praznik tako što će svojim čitaocima pokloniti sličice za Vaskršnja jaja sa likom Aleksandra Vučića, Predraga Kona, Darije Kisić Tepavčević, Ivice Dačića, satanističkih petokraka na grbovima Zvezde i Partizana!

Šta moraš da imaš u glavi, pa da na Vaskršnja jaja staviš sliku Vučića, Kona ili Darije!!??

Gde je dno ludila u kojem živimo i da li ovaj narod ima malo mozga i morala ili je većina spremna da na ovaj ili onaj način legne ispod Palme ili nekog drugog Vučića zarad mrvica sa stola duboke Udba države?

Gotovo da nema sumnje da će razne Kebare, Langure i ostale gadure na društvenim mrežama da objave sliku „čuvarkuće“ sa Vučićevim likom, ali pravi srpski narod bolje da se za ovaj Vaskrs pogleda u ogledalo i zapita – DOKLE VIŠE OVAKO?

Srbin.Info

Check Also

Rusija sprema brutalne napade, na neočekivanim mestima!

Ruske oružane snage će tokom ofanzive na Ukrajinu u naletu napasti neočekivana mesta sa linije …