SENATOR HARI RID ŠOKIRAO SVET: Piše li u „Trampovom izveštaju“ da nas mirno posećuju visokorazvijeni vanzemaljci i sarađuju sa Putinom?

senator hari rid

„Dolaze u rojevima, poput pčela, poput insekata. Ima ih veoma mnogo“.

Bivši američki senator Hari Rid izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin stoji iza NLO „u obliku piramide“ koji su nadletali jedan američki ratni brod.

„Ne sumnjam u to“, rekao je nakon što je Pentagon potvrdio autentičnost snimaka koji su se nedavno pojavili na Internetu.

Ti video-snimci prikazuju objekte u obliku trougla ili piramide kako lebde i proleću iznad američkog razarača „Rasel“.

Navodno je prošao i proveru Radne grupe za neidentifikovane leteće objekte Pentagona.

Rid je za Mystery Wire UFO tu scenu interpretirao ovako:

„Dolaze u rojevima, poput pčela, poput insekata. Ima ih veoma mnogo“.

Upitan nisu li te „piramida“ neka napredna kineska tehnologija, Rid je bio kategoričan:

„Nikad ne zaboravljajte da Rusijom, Sovjetskim Savezom, upravlja čovek koji je vodio KGB. Imali su istovremeno najmanje 31 hiljadu agenata. Rusija je u ovo umešana, u to nema sumnje“.

Tvrdnje poput Ridove među Amerikancima izazivaju strahovanja da bi Kina ili Rusija mogle da kontrolišu „strane neprijateljske tehnologije“.

Luis Elizondo (Luis Elizondo), koji je bio direktor Naprednog programa za identifikaciju svemirskih pretnji ((Advanced Aerospace Threat Identification Program), tajne jedinice Pentagona koja je navodno istraživala NLO u periodu 2007-2012, nedavno je izjavio da se američka vlada priprema da otkrije „stvarnost NLO“.

Na konferenciji za štampu rekao je i ovo: „Najviše me brinu incidenti sa našim nuklearnim arsenalom. Zabrinjava to što su te `pojave` onesposobile neka naša nuklearna postrojenja“.

Međutim, politička instrumentalizacija senzacionalnog videa sa NLO u obliku „piramide“ možda je samo početak.

Džeremi Korbel (Jeremy Corbell), koji je lansirao taj video, tvrdi da postoji „još devet“ video-zapisa.

Njegova veb-stranica sadrži i tri fotografije „sfernog objekta“, koji je 15. jula 2019. videla posada američkog razarača „Omaha“ i posmatrala kako „tone pod vodu“.

Kasnije je Korbel objavio i četvrtu fotografiju na kojoj se vidi posada „Omahe“.

Američki profesor Daniel Drezner Drezner (Daniel Drezner) izjavio je da bi izveštaj o NLO, koji je potpisao Donald Tramp malo pre nego što ga je u Beloj kući zamenio Džo Bajden, mogao da pokaže da nas visokorazvijeni vanzemaljci mirno posećuju.

Nekoliko dana ranije je bivši direktor američke Nacionalne obaveštajne službe Džon Retklif rekao da arhiva Pentagona sadrži deklasifikovani materijal o „aparatu koji bešumno probija zvučni zid“.

Fakti

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …