Fatalna greška roditelja izazvala veliku tragediju u Republici Srpskoj! – Devojčica umrla u automobilu od vrućine!

Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja devojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje.

Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja devojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Podsetimo, tragedija se umalo dogodila juče i u Hrvatskoj, nakon što je mladi par ostavio dve devojčice i psa u zaključanom automobilu u Poreču.

Deca su u zaključanom vozilu bile oko sat vremena i hitno su prevezeni u bolnicu.

Tanjug

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …