TRAMP SAOPŠTIO CRNE SLUTNJE: Amerika će za nekoliko godina nestati!

Donald Trump je u svojoj poruci Amerikancima stavio skriveno značenje, izjavljujući da će za nekoliko godina SAD nestati.

O tome je u svom intervjuu govorio američki istoričar Aleksej Petrov.

Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp rekao je da će Sjedinjene Američke Države prestati da postoje u naredne tri godine.

Prema rečima političara, država “ide nizbrdo kao nikada do sada” od trenutka kada je Džozef Bajden preuzeo dužnost lidera zemlje.

“Kad izađemo na ove izbore, koji će se održati 2022. i 2024. godine, nećemo imati zemlju”, rekao je Trump.

Kako je Aleksandr Petrov, glavni istraživač Instituta za opštu istoriju Ruske akademije nauka, rekao u svom intervjuu, Donald Tramp je napravio tako mračno predviđanje o budućnosti Sjedinjenih Država na osnovu dva glavna problema, koja muče Ameriku danas.

Prvi je gubitak liderstva na međunarodnoj sceni.

„Donald Trump je dao takav komentar zbog međunarodnih događaja, koji su usledili nakon povlačenja američkih trupa iz Avganistana.

Prema Trampovim rečima, nestanak je povezan sa gubitkom američkog prestiža i geopolitičke uloge, koju je zemlja imala tokom njegovog mandata.

Pod Trampom nije bilo tako ozbiljnih međunarodnih neuspeha.

A sada je ovde, Bajdenova administracija već počela da srlja u propast”, rekao je Aleksej Petrov.”

Prema rečima stručnjaka, drugi razlog nezavidne sudbine Sjedinjenih Država je razlika u razvoju između država koje podržavaju demokrate i država, koje glasaju za republikance.

„Osim toga, implikacija je bila stalna razlika u razvoju regiona.

Prvenstveno oni koji glasaju za republikance i Demokratsku stranku.

Prema Trampovim rečima, takva podela dovodi do problema u ekonomiji “, rekao je sagovornik.

Međutim, kako je primetio Petrov, Trampove reči o nestanku Sjedinjenih Država ne treba shvatiti doslovno, budući da imaju skriveno značenje o tome šta očekuje Ameriku u narednih nekoliko godina.

„Što je najvažnije, Trampove reči da će Sjedinjene Države nestati ne treba shvatiti doslovno.

Priča se da to neće biti Sjedinjene Države koje je ostavio iza sebe. Nije mislio da će država potpuno nestati, da će se države odvojiti od nje itd.

Naravno da će Sjedinjene Države će ostati ali neće biti tako prosperitetne, kao što su bile pod Trampom i pre pandemije “, rekao je amerikanac.”

Borba.Info

Check Also

Putin: Izdajnici Rusije će biti tretirani kao u ratnoj zoni!

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da zemlja nema smrtnu kaznu ali da će se …