Satanovski: Britanija ako nastavi ovako, lako može biti obrisana sa lica Zemlje, odjednom!

Britanski ministar odbrane Ben Volas rekao je da bi njegova zemlja mogla da “udari” Rusiju i pogodi njene interese, bilo gde u svetu.

Politikolog Jevgenij Satanovski izrazio je uverenje da će ruska zemlja biti dovoljna da sahrani svu britansku vojsku, koja bi krenula u rat protiv Ruske Federacije.

Ministar odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Ben Volas je, osvrćući se na Krimski rat, najavio da je njegova zemlja uvek spremna da udari na ruske interese, bilo gde u svetu i da „udari” Rusku Federaciju, bilo gde.

Ruski politikolog Jevgenij Satanovski u svom TK podsetio je da se kampanja protiv Krima, koja se pominje u Londonu završila ne sasvim uspešno za protivnike Rusije.

Tokom tog Krimskog rata, preko 22.000 britanskih vojnika je poginulo, a preko 18.000 je ranjeno.

I to uprkos tome što su protiv Sankt Peterburga izašli ne samo Britanci, već i Francuzi, Turci, Italijani, Austrijanci, Nemci, Švajcarci i drugi Evropljani.

„Sevastopolj i Krim u celini, koji su tada bili ruski, na kraju su to i ostali.

A sada je to Rusija.

Tako da je ideja, da se tamo ili na bilo kom drugom mestu na planeti britanskom čizmom razbiju ruski interesi, naravno zanimljiva ali je problem da li je ovom narodu dovoljan “panj” Britanske imperije, koji predstavlja Ben Volas, “, rekao je Evgenij Satanovski.

Politikolog je oštro upozorio britanskog ministra: iako se teritorija Rusije smanjila od vremena SSSR-a i Ruske imperije i dalje je dovoljno da se sahrani „ekspedicioni“ korpus, bilo koje veličine, koji će Velika Britanija poslati da, da „ udarac” Ruskoj Federaciji.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

U isto vreme, sadašnje vojne tehnologije omogućavaju Moskvi, da ne troši svoje zemlje na grobove stranih agresora, već da odjednom zbriše celu Britaniju, dodao je Jevgenij Satanovski.

„Sa savremenom vojnom tehnologijom, cela Britanija bi mogla da se zbriše sa lica zemlje odjednom, zajedno sa svojim glupim sekretarom za odbranu i svim drugim oružanim snagama i stanovništvom.

Iako je samo stanovništvo patetično, za razliku od Volasa.

Ali nije pitanje.

Neka samo pita – možete to da organizujete “, naglasio je stručnjak.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

“Black Market”: Starlink terminali pali u pogrešne ruke! – Bloomberg

Efikasnost Starlink-a kao komunikacionog alata čini satelitski internet metom za rastuću trgovinu, na crnom tržištu …