Klinac iz Beograda, “rasturio” brazilskog novinara i to, na engleskom… “Biće 3:0!”- VIDEO

U izjavi ovog mladog gospodina je sažet sav optimizam čitave Srbije za meč sa Brazilom.

Nema se više mnogo šta čekati, odbrojavanje polako ulazi u završnu fazu, euforija vri ko u loncu, dostiže vrhunac, Srbija i Brazil u četvrtak od 20 sati kreću svoju bitku na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Obe strane privode kraju poslednje prirpeme pred premijeru, koju će pratiti čitav svet, jer svi će sa pojačanom pažnjom želeti da vide kako igra moćni Brazil, a videće, verujemo i u to, koliko je Srbija zapravo dobar tim i koliko može sa ovom generacijom fudbalera.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

I mediji u Srbiji i Brazili su danas uposleniji više nego prethodnih dana, više je detalja, više izjava, svaka njihova aktivnost navodi na pomisao da se sprema nešto veliko.

Jedna medijska kuća iz Brazila, u pitanju je tamošnja ispostava “ESPN”-a, poslala je svog reportera u Beograd da oseti kakvo je raspoloženje Srba pred “meč godine”.

Iz srpske prestonice se brazilskim gledaocima javio reporter Andre Linares koji je imao najboljeg mogućeg sagovornika za meč Srbije i Brazila – dečaka!

Na pitanje sagovornika šta očekuje od utakmice, mali je kao “iz topa” ispalio direktno u kameru.

– Mislim da će Srbija pobediti 3:0, Mitrović će dati dva gola za početak u prvom poluvremenu, a u drugom će dati Vlahović jer je cela odbrana preplašena i Nejmar će da pada i da plače kao beba – poručio je ovaj dečak i nasmejao brazilskog reportera i sve nas.

Telegraf

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Svaka sledeća generacija gora od prethodne, kako to zaustaviti?

Zašto niko u Srbiji ne govori o tome da nam je svaka generacija dece gora …