Jokić pozdravio Džeka Nikolsona: “Brate, vidimo se sledeće godine” – VIDEO

Džek Nikolson je bio ljut zbog poraza Lejkersa protiv Denvera, a to su znala da “dosole” braća Nikole Jokića.

Od čuvene tuče Nikole Jokića i Markifa Morisa, braća najboljeg srpskog košarkaša postala su prepoznatljiva ljubiteljima NBA.

Pamtimo, kako su Strahinja i Nemanja “prozivali” provokatora Morisa preko društvenih mreža, da uvek izazovu “strah” navijača, kada ih vide na tribinama pošto će stati u zaštitu svog mlađeg brata, pa su ga tako branili i od užasnog suđenja, dok su na kraju meča pale i slavodobitne provokacije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Dok je holivudska zvezda Džek Nikolson, koji je veliki navijač Lejkersa i nedavno se ponovo vratio na mečeve svog tima, izlazio iz hale, Jokićeva braća su ga ugledala i dobacili su mu nekoliko reči što je Oskarovac naravno čuo, osmehnuo se “kiselo” i nastavio svojim putem.

“Vidimo se sledeće godine! Baj-baj!”, ponavljao je Strahinja Jokić dok je Nikolson izlazio iz hale, dok mu je nešto dobacivao i Nemanja, uz psovku na srpskom jeziku na kraju, posle čega se nasmejala i Nikolina supruga Natalija.

Videćemo da li će se sresti i u utorak kada će Denver i Lejkersi igrati četvrti meč finala Zapada, odnosno biće to prva “meč lopta” za tim Nikole Jokića koji vodi 3:0.

S obzirom da Džek Nikolson nije najboljeg zdravlja, pitanje je da li će uopšte doći na utakmicu, a pogledajte kako je izgledao njegov susret sa Jokićevom braćom.

Mediji

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Turske kompanije za oružje, povećavaju proizvodnju artiljerijske municije za Ukrajinu, po narudžbi SAD!

Privatne odbrambene kompanije u Turskoj spremne su da preuzmu porudžbine, od Sjedinjenih Država za proizvodnju …