Jokić pozdravio Džeka Nikolsona: “Brate, vidimo se sledeće godine” – VIDEO

Džek Nikolson je bio ljut zbog poraza Lejkersa protiv Denvera, a to su znala da “dosole” braća Nikole Jokića.

Od čuvene tuče Nikole Jokića i Markifa Morisa, braća najboljeg srpskog košarkaša postala su prepoznatljiva ljubiteljima NBA.

Pamtimo, kako su Strahinja i Nemanja “prozivali” provokatora Morisa preko društvenih mreža, da uvek izazovu “strah” navijača, kada ih vide na tribinama pošto će stati u zaštitu svog mlađeg brata, pa su ga tako branili i od užasnog suđenja, dok su na kraju meča pale i slavodobitne provokacije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Dok je holivudska zvezda Džek Nikolson, koji je veliki navijač Lejkersa i nedavno se ponovo vratio na mečeve svog tima, izlazio iz hale, Jokićeva braća su ga ugledala i dobacili su mu nekoliko reči što je Oskarovac naravno čuo, osmehnuo se “kiselo” i nastavio svojim putem.

“Vidimo se sledeće godine! Baj-baj!”, ponavljao je Strahinja Jokić dok je Nikolson izlazio iz hale, dok mu je nešto dobacivao i Nemanja, uz psovku na srpskom jeziku na kraju, posle čega se nasmejala i Nikolina supruga Natalija.

Videćemo da li će se sresti i u utorak kada će Denver i Lejkersi igrati četvrti meč finala Zapada, odnosno biće to prva “meč lopta” za tim Nikole Jokića koji vodi 3:0.

S obzirom da Džek Nikolson nije najboljeg zdravlja, pitanje je da li će uopšte doći na utakmicu, a pogledajte kako je izgledao njegov susret sa Jokićevom braćom.

Mediji

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Pablo Laso o Željku Obradoviću: Mislio sam da je lud i glup, a on je genije! – VIDEO

Španski trener Pablo Laso otkrio je kako je kao igrač Real Madrida dobio lekciju od …