Nostradamusova predviđanja za kraj 2023. – Inflacija će dovesti do kanibalizma i Treći svetski rat u najavi…

 

Mišel de Nostredam, Nostradamus, čuveni astrolog iz 16. veka, lekar kuge, optuženi jeretik i bradati vidovnjak kome se pripisuje proricanje Velikog požara u Londonu, Hitlerovog dolaska na vlast, napada 11. septembra 2001. i pandemije COVID-19, imao je mračni pogled na svet.

Nazvan “prorok propasti“, veruje se da je oblikovan velikim dozama Starog zaveta i traumom gubitka žene i male dece usled bolesti, verovatno kuge.

Nesposoban da izleči one koje je najviše voleo, izgleda da je nameravao da unapred upozori nas ostale, kroz svoja otkrića propasti.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Objavljivanjem svoje čuvene knjige 1555. godine, Nostradamus je poklonio svetu i njegovim budućim generacijama knjigu koja predviđa ratove, pošast, prirodne katastrofe, građanske nemire, politička ubistva i druge slične stvari.

Nostradamusova predviđanja za prošlu godinu uključivala su porast veštačke inteligencije, osvajačku moć kriptovalute i porast kanibalizma, kao odgovor na inflaciju.

I dok je bitkoin propao, inflacija je i dalje na vrhuncu, a pogledajte šta je Nostradamus predvidio za 2023.

Uništenje mora

U malom odlomku o neminovnom uništenju mora, Nostradamus predviđa da će “sunce spržiti blistavo more“ i da će “ribe Crnog mora žive ključati“, prenosi NY Post.

Nedavna istraživanja sugerišu da bi, zapravo, mnoge vrste riba i to, baš one koje se najčešće jedu, mogle da budu suočene sa izumiranjem, kao direktnim rezultatom globalnog zagrevanja.

Bakingemska palata u plamenu

Nostradamus je predvideo da će 2023. svet videti “nebesku vatru na kraljevskom zdanju“.

Shvaćeno bukvalno, ovo bi moglo značiti da meteor ide pravo, ka Bakingemskoj palati.

Metaforično, plamen bi mogla da izazove Netfliks serija u kojoj su princ Hari i Megan Markl izneli prljav veš britanske kraljevske porodice ili neka druga „bomba“, koja se sprema u 2023.

Treći svetski rat

“Sedam meseci velikog rata, ljudi mrtvi od zla“ – i to je Nostradamus vidio i prva asocijacija je na razorni rat u Ukrajini.

Proročanstvo ukazuje na to da će sukob u 2023. da eskalira u svjetski rat, što bi, s obzirom na nuklearne arsenale, moglo da se izjednači sa apokalipsom.

Antihrist dolazi

Nostradamus piše da će oko 2023. godine “antihrist vrlo brzo uništiti trojstvo“.

“Njegov rat će trajati 27 godina.

Nevernici će biti mrtvi, zarobljeni, prognani.

Krvlju, ljudskim telima, vodom i crvenim gradom prekriće zemlju.”

I dok neki, već pokušavaju da provale iza lica, kog svetskog moćnika se krije antihrist, ni baba Vanga za 2023. nema lepe vesti.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …