Vučić: Ovi što “smenjuju” Vulina produžili su mu mandat u BIA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je medijske spekulacije da će Aleksandar Vulin biti smenjen i da su oni koji ga „smenjuju” produžili mandat u BIA.

“Produžili su Vulinu mandat. Možda sam nameravao da ga smenim ali pošto su uspeli da saznaju, sada više ne nameravam”, rekao je Vučić.

On je dodao da ne razmišlja o tome da ambasador Srbije u SAD Marko Đurić smeni Vulina.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

“Marko Đurić u BIA, nikad nisam ni razmišljao o tome. Ne čitam te novine, ne mogu ni da čitam te gluposti. To niko ne čita.

Da li je neko od njih bio u nekoj ambasadi na nekom kanabetu, kako mora. ruše me i biće to i to. Marko Đurić mi nije pao na pamet za BIA.

Nikada u životu nisam razmišljao o tome”, rekao je on.

Na pitanje kako komentariše ono što je ovih dana posle pregovora u Briselu rekao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil da je protiv „nametnutih rešenja” i kako na to gleda, Vučić je rekao da i Hil zna da nametnutim rešenjima problem ne rešavaju.

„Ne mislim da je sve dobro od 1999. godine i posle toga i u današnjoj politici nije mnogo dobro, za razliku od vlasnika ove televizije ali gospodin Hil je inteligentan i obrazovan čovek i zna da nema ništa od nametnutog rešenja i da se moraju postići pravi kompromisi. To je mudar i ozbiljan pristup”, dodao je Vučić gostujući u emisiji “Hit tvit”.

Sputnik

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senzacionalan snimak Rusa koji “omlaćuje” dron, džakom krompira! – VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na frontu u Ukrajini kada se ruski vojnik poslužio vrećom krompira …