Šekil u inat svima poveo navijanje u studiju, na srpskom: “Volim te, volim te, volim te!” – VIDEO

Hit snimak stiže sa meča Denvera i Lejkersa, gde je Šekil O’Nil nasmejao Nikolu Jokića svojim srpskim.

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je prethodne noći unikatni šampionski prsten zbog titule koju je osvojio sa Denverom i to ga je nateralo na suze uoči meča sa Lejkersima.

To nikako nije bio “kriptonit” za njega pošto je Nagetse odmah odveo do lake pobede (119:107) i to uz novi zabeleženi tripl-dabl, što će reći da Somborac nema nameru da koči, nego je nastavio na istom mestu kao i pre četiri meseca.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Zbog toga je i Šekil O’Nil morao da popravi srpski. Slavni košarkaš, danas NBA analitičar i voditelj najgledanije emisije posvećene košarci, razgovarao je sa Jokićem posle susreta sa Lejkersima i ponovo je pokušavao da priča na srpskom jeziku, znatno bolje nego kada je to zapravo bio ruski.

“Samo želim da kažem brate… Volim te, volim te, volim te!”, rekao je Šekil O’Nil, na šta se Jokić nasmejao i objasnio ostalima šta to znači, a potom ga je slavni košarkaš još malo “posramio” jer je počeo da urla ove reči na srpskom.

Čini se da se Jokić ipak zato “preznojavao” od neprijatnosti dok je Šek dizao publiku, pa mu je rekao: “Sledeći put smisli nešto drugo!”.

Naravno, njih dvojica imaju fantastičan odnos i Šekil O’Nil je u mnogo navrata bio na Jokićevoj strani, posebno kada se vodila polemika oko toga ko treba da bude MVP.

Mondo

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Arheološki hit u Hrvatskoj – u centru Splita pronađen novac srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina!

Tokom arheoloških radova na temeljima građevine, nedaleko od Dioklecijanove plate u centru Splita,  pronađen je …