Bakingemska palata hitno saopštila dijagnozu kralja Čarlsa!

Bakingemska palata je hitno saopštila dijagnozu kralja Čarlsa.

Britanski kralj Čarls ima rak, saopšteno je danas. Ovaj dijagnoza je otkrivena prilikom intervencije na prostati koju je kralj nedavno imao.

Kako se navodi, on će zasad odložiti sve svoje obaveze, oseća pozitivnu energiju i i dalje će biti, na čelu monarhije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Kako se navodi, kralj je izuzetno zahvalan svom medicinskom timu

“Njegovo Veličanstvo je danas započelo redovne tretmane, tokom kojih su ga lekari savetovali da odloži javne dužnosti. Tokom ovog perioda, Njegovo Veličanstvo će nastaviti da obavlja državne poslove i zvanične papire kao i obično”, stoji u saopštenju Bakingemske palate.

Kralj je odlučilo da podeli svoju dijagnozu kako bi sprečio spekulacije i u nadi da će to pomoći u razumevanju javnosti za sve one širom sveta koji su pogođeni rakom.

Podsetimo, u približno isto vreme je i princeza od Velsa otišla u bolnicu zbog abdominalne operacije ali se o njenoj dijagnozi ne znaju nikakvi detalji.

Baš u vreme dok se spekulisalo o zdravstvenom stanju kralja, pojavile su se informacije o potencijalnoj abdikaciji u korist princa Vilijama.

“Mislim da će se to dogoditi u Velikoj Britaniji. Mislim da su kralj i kraljica rešili da 10 godina posvete tom poslu”, istakao je Pol Barel, čovek koji je godinama radio za princezu Dajanu, dodavši da kralj Čarls “kupuje vreme” i da ima 10-godišnji plan pre abdiciranja.

“Mislim da će zemlja prihvatiti novi, mladi kraljevski par i to će na neki način zaokružiti krug – Dajanin sin postaće kralj”, istakao je ovaj batler, a prenosi “New York Post”.

B92

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …