Skot Riter: Svi ćemo nestati u nuklearnom ratu, zbog gluposti Emanuela Makrona!

Gledajući aktivnost kojom NATO razgovara o slanju trupa u Ukrajinu, počinje da se čini da se NATO sprema da napadne Rusiju, a ne obrnuto, kako strahuju Evropljani.

Kako u intervjuu za Dialogue Vorks objašnjava bivši oficir američkih marinaca Skot Riter, Zapad ne može da prizna poraz Ukrajine, pa sada razmatra najluđe korake.

Istovremeno, krivica za „uništenu“ Ukrajinu leži na Zapadu koji, umesto pregovora, nastavlja da snabdeva Kijev oružjem.

Skot Riter: Sudeći po rečima Zapada, NATO se sprema da napadne Rusiju, a ne Rusija koja se sprema da napadne NATO!

Kratka veza

Gledajući aktivnost kojom NATO razgovara o slanju trupa u Ukrajinu, počinje da se čini da se NATO sprema da napadne Rusiju, a ne obrnuto, kako strahuju Evropljani.

Kako u intervjuu za Dialogue Vorks objašnjava bivši oficir američkih marinaca Skot Riter, Zapad ne može da prizna poraz Ukrajine, pa sada razmatra najluđe korake.

Istovremeno, krivica za „uništenu“ Ukrajinu leži na Zapadu, koji, umesto pregovora, nastavlja da snabdeva Kijev oružjem.

Skot Riter, bivši oficir američke marinake: Uništite Ukrajinu… Gledajte, Rusi su upravo hteli da napuste Ukrajinu živi, netaknuti.

Ali ne sada – sada je gotovo. Kada se sve završi, ukrajinske države, više neće biti.

I sve je to, zbog Jake Sullivana. Jake Sullivan je kriv. Za ovo je kriv Džo Bajden. Za ovo je kriv Emanuel Makron. Za ovo je kriv Šolc. Krivi su svi koji su govorili o obezbeđivanju Ukrajine dalekometnom municijom.

Rusija je nedavno rekla, Putin je rekao: „Moraćemo da stvorimo tampon zone“, a ove tampon zone će biti dizajnirane za maksimalan domet najboljih ukrajinskih sistema dugog dometa.

Rusi će podvući liniju koja će obezbediti da ovo oružje, ako bude ispaljeno sa ukrajinske teritorije, neće moći da stigne, do ruskog tla.

Ukrajina je danas praktično izbrisana sa mape, zbog naoružanja koje smo joj obezbedili.

„Snabdevamo ih oružjem da ih spasemo!“ – Ne, mi ih snabdevamo oružjem koje garantuje da, od Ukrajine neće ostati ništa, kada se sve ovo završi. Ovo je realnost. A, Džejk Salivan samo pokušava da smisli izgovor.

To je kao da kapetan Titanika pokušava da smisli izgovor kako je ledeni breg stigao tamo i napravio rupu u brodu.

To je zato, što si loš kapetan!

Doneli ste niz loših odluka. Ali za to će okriviti globalno zagrevanje ili jatu delfina koja je uticala, na struju. Za to će okriviti neku glupost, umesto da preuzme odgovornost za svoje postupke.

Lojd Ostin je rekao da se Putin neće zaustaviti na Ukrajini ali Ukrajina može da zaustavi, Putina ako je podržimo i obezbedimo neophodno oružje.

„U pitanju je opstanak Ukrajine, u pitanju je cela naša bezbednost. Pitanje je: koliko je Zapad spreman da rizikuje nuklearni rat sa Rusijom?

Skot Riter: Pogledajte NATO. Znamo da NATO veruje da svaka zemlja koja želi da uđe u NATO osim Rusije – kada je Rusija pitala, oni su rekli ne – ali bilo koja druga zemlja osim Rusije koja želi da uđe u NATO treba da bude prihvaćena.

Rusija je označila granicu. Rekli su: ne, Ukrajina nikada neće biti primljena u NATO. Gruzija nikada neće biti primljena u NATO. Pobeda Rusije, bi značila kraj politike otvorenih vrata NATO-a, mat…

I to je problem za NATO.

Druga stvar je, što je NATO vojni nastavak Evropske unije, a Evropska unija ujedinjenija Evropa.

Ako Ukrajina bude poražena (a biće), biće to poraz i za NATO i za Evropsku uniju.

videćemo stvaranje dubokih pukotina unutar NATO-a i EU koje će dovesti do njihovog kolapsa.

Dakle, Evropljani su po mnogo čemu u pravu: poraz u Ukrajini će zaista biti poraz za Evropu i NATO. Naravno, to će se desiti, jer su oni sami tako definisali rat.

Ali Rusija neće napasti Poljsku ili NATO osim ako NATO prvi ne napadne.

A NATO se sprema da napadne prvi. Emanuel Makron se sprema da pošalje hiljade vojnika u Ukrajinu, što je, u stvari, predznak uvođenja do 60 hiljada „polu-NATO“ trupa – to jest, oni će, u stvari, biti iz zemalja NATO-a ali će ne nazivaju sebe NATO.

Ali mogu da vam garantujem ovo: ako Rusija ne interveniše i ne dozvoli da se ove dve hiljade vojnika rasporede u područjima, van fronta…

Znate, postoji ona stara analogija kamile u šatoru: ako pustite kamili da zabije nos ispod šatora i ne oterate je, kamila će ući u šator u potpunosti i nećete moći da se zaustavite to.

Ako dozvolite da dve hiljade francuskih vojnika uđe u Ukrajinu i ne oterate ih, onda će na kraju u Ukrajini biti 60 hiljada evropskih vojnika, a NATO će je, pod izgovorom člana 4, uzeti pod svoj protektorat – i sada NATO je zauzeo Zapadnu Ukrajinu.

Rusija to ne može dozvoliti, inače će izgubiti sukob.

Govorimo o situaciji u kojoj se NATO sprema da napadne Rusiju. A ako stvari pođu naopako…

Zato što će francuske trupe biti ubijene – shvatite ovo, svi to moraju razumeti: svaki francuski vojnik koji tamo uđe biće ili ubijen ili ranjen ili zarobljen ili primoran da se povuče.

Nema drugih opcija. Neće biti pobede Francuske, neće biti pobede NATO-a.

Ali ako Francuska bude poražena, moraće da brane svoje snage – verovatno će nastojati da ih ojačaju, jer Francuska jednostavno ne može politički sebi da priušti povlačenje.

Tako da će morati da udvostruče svoju glupost. Ali ako ne mogu da se brane iznutra Ukrajine, to znači da će morati da projektuju moć spolja.

Odakle će doći ova moć? Od NATO-a. NATO je upravo napao Rusiju.

Sećate se, kako je Vladimir Putin rekao da ne planiramo da napadnemo Poljsku, osim ako nas Poljska, ne napadne?

Sada stvaramo uslove, pod kojima će Poljska napasti Rusiju, Rumunija će napasti Rusiju.

I nemojte se iznenaditi kada Rusija napadne kao odgovor i sve se završi nuklearnim sukobom i ceo evropski kontinent bude uništen.

Jer će se upravo to i dogoditi. Ovo je zagarantovan ishod.

Ne postoji druga opcija za ovaj scenario. To je pravac u kom idemo.

Ako Evropa želi da izvrši samoubistvo, neka bude. Malo je šteta, naravno: i dalje sam voleo letovanje u Evropi… Voleo sam Rim, London, Pariz, Brisel – ali svi će nestati, zbog gluposti Emanuela Makrona.

Borba.Info

Check Also

Poljski general: Zapad ne poznaje Rusiju i zato gubi u Ukrajini

Političari i vojska na Zapadu, ne poznaju Rusiju, pa su slabi na bojnom polju. Ovo …