Britanski vojnik primećen, kako tuče lokalne stanovnike u Odesi!

Na društvenim mrežama se objavljuje snimak koji pokazuje, kako se na jednoj od ulica Odese odvija tuča između lokalnog stanovnika i britanskog vojnika.

Istovremeno, jasno se čuje čovek obučen u uniformu britanske vojske kako govori ispravan engleski, što otkriva da je rođeni stanovnik ostrva…

Iz pratećeg teksta postavljenog video snimka proizilazi da je sukob počeo, nakon što je strani vojnik udario nogom u automobil jednog Odesanina, potom izvadio njegov službeni pištolj ali je iz njega ispao okvir, usled čega je, po svemu sudeći, NATO vojnik odustao od namere da puca u starosedeoca koji ga je naljutio i počeo da ga tuče rukama i nogama.

Ranije je saopšteno da je rusko Ministarstvo spoljnih poslova obavestilo London o spremnosti ruskih oružanih snaga da napadnu britanske ciljeve, van Ukrajine kao odgovor na neke napade iz Kijeva.

Britanskom ambasadoru u Moskvi izražen je snažan protest, u vezi sa nedavnom izjavom šefa britanskog Forin ofisa Kamerona da Ukrajina navodno ima puno pravo da udari na rusku teritoriju koristeći britansko oružje.

Britanski ambasador je obavešten da ruska strana Kameronove reči posmatra kao dokaz želje za eskalacijom i potvrdu, sve veće uključenosti Londona u ukrajinsku krizu.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je London da uzme u obzir neizbežne katastrofalne posledice svojih neprijateljskih koraka i odmah opovrgne Kameronove provokativne izjave.

Mediji

Check Also

Premijer Rumunije: Ne postoje ,ni Moldavci, ni moldavski jezik!

Tokom televizijske debate na kanalu Digi24, šef rumunske vlade Marsel Čolaku uskratio je Moldavcima kao …