Klinac iz Beograda, “rasturio” brazilskog novinara i to, na engleskom… “Biće 3:0!”- VIDEO

U izjavi ovog mladog gospodina je sažet sav optimizam čitave Srbije za meč sa Brazilom.

Nema se više mnogo šta čekati, odbrojavanje polako ulazi u završnu fazu, euforija vri ko u loncu, dostiže vrhunac, Srbija i Brazil u četvrtak od 20 sati kreću svoju bitku na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Obe strane privode kraju poslednje prirpeme pred premijeru, koju će pratiti čitav svet, jer svi će sa pojačanom pažnjom želeti da vide kako igra moćni Brazil, a videće, verujemo i u to, koliko je Srbija zapravo dobar tim i koliko može sa ovom generacijom fudbalera.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

I mediji u Srbiji i Brazili su danas uposleniji više nego prethodnih dana, više je detalja, više izjava, svaka njihova aktivnost navodi na pomisao da se sprema nešto veliko.

Jedna medijska kuća iz Brazila, u pitanju je tamošnja ispostava “ESPN”-a, poslala je svog reportera u Beograd da oseti kakvo je raspoloženje Srba pred “meč godine”.

Iz srpske prestonice se brazilskim gledaocima javio reporter Andre Linares koji je imao najboljeg mogućeg sagovornika za meč Srbije i Brazila – dečaka!

Na pitanje sagovornika šta očekuje od utakmice, mali je kao “iz topa” ispalio direktno u kameru.

– Mislim da će Srbija pobediti 3:0, Mitrović će dati dva gola za početak u prvom poluvremenu, a u drugom će dati Vlahović jer je cela odbrana preplašena i Nejmar će da pada i da plače kao beba – poručio je ovaj dečak i nasmejao brazilskog reportera i sve nas.

Telegraf

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Španac Alkaras oumnjičen za nameštanje mečeva!

Mihail Salcman, bivši vlasnik lanca kladionica u Rusiji “Utkin, Nobel i Maljenkov”, osumnjičio je Karlosa …