Rukovodioci “Planiranog roditeljstva” pod zakletvom priznali trgovinu organima: “Prodavali smo organe arbortiranih beba” – VIDEO

Video svedočenje rukovodilaca „Planiranog roditeljstva“ objavljeno je juče od strane Centra za medicinski napredak (CMP), na kojem priznaju da je „Planirano roditeljstvo“ bilo uključeno u dobijanje „donacija“ organa abortiranih beba, kako bi ih ilegalno prodavali radi zarade.

Video svedočenje predstavljeno je na sudu, tokom suđenja prošle jeseni u slučaju koji je „Planirano roditeljstvo” pokrenulo protiv članova CMP-a, koji su bili uključeni u tajnu istragu prodaje organa pobačenih beba „Planiranog roditeljstva”. Među optuženima bio je i Troj Njuman, koji je u vreme istrage bio član odbora CMP.

„Od početka smo bili sprečeni da razgovaramo o dokazima koji inkriminišu „Planirano roditeljstvo“, zbog izdavanja naloga od strane suda. To je samo omogućilo da lažne izjave „Planiranog roditeljstva“ dođu u javnost “, rekao je Njuman. 

„U stvari, istina o ilegalnoj trgovini dečijim organima od strane „Planiranog roditeljstva“ suzbijana je već dvadeset godina. Otkrivanjem ovog svedočenja i drugih dokaza, istina je konačno izašla u javnost.”

„Planirano roditeljstvo“ zapravo je ostvarilo ogromnu zaradu na velikom broju objekata za pobačaj, što pokazuju i drugi nedavno objavljeni dokazi.

Optuženi CMP izgubili su sudski slučaj gde je predstavljeno video svedočenje i naloženo im je da plate kombinovanu presudu u ukupnom iznosu od milion dolara „Planiranom roditeljstvu“, a sve zbog toga što su se odvažili da razotkriju njihovo zločinačko ponašanje. Njumanovi advokati iz Američkog centra za pravo i pravdu sada traže novi sudski postupak.

„Iznošenje javnih dokaza, koji su do sada bili tajni, jasno pokazuju da je „Planirano roditeljstvo“ prekršilo zakon. Istina se više ne može sakriti ili negirati “, rekao je Njuman

„Pozivam Ministarstvo pravde da dovrši istragu ilegalne trgovine „Planiranog roditeljstva“ koje mora da snosi odgovornost za svoje zločinačko ponašanje.”

VIDEO SE NALAZI OVDE

Fort-russ.com

Check Also

Ajkule pored obala Brazila pozitivne na kokain!

Testiranjem ajkula u blizini obala Brazila otkriveno je da su pozitivne na kokain, a naučnici …