Žena fotografisala jasno vidljiv NLO sa svog balkona! – VIDEO

Celle di Bulgheria (Italija) neobičan gradić poznat, po svojoj bogatoj istoriji i prirodnim lepotama, našao se u centru vazdušne misterije ovog maja.

Fotografija, koju je snimila meštanka Ana Ida Guida, prikazuje metalni objekat u obliku tanjira koji lebdi, na nebu…

Snimljena sa njenog balkona, fotografija je bila jedna od dve snimljene u brzom nizu; prvi je pokazao prazno nebo, dok je drugi otkrio neočekivanog gosta.

„Fotografisala sam ispred svog balkona, zapravo dve, u isto vreme, jedna nema ništa, a druga ima ovo, može li neko da mi kaže šta je to?“, napisala je Ana.

„Ja, iako ništa nisam videla, nisam gledala u telefon već u nebo, jer je slika bila dovoljno lepa da pokažem momka.

Anina objava na Fejsbuku, u kojoj traži objašnjenje za ovaj objekat, izazvala je talas teorija.

Predlozi su se kretali, od svakodnevnih – zalutale crne plastične kese koju je vetar oduvao – do nesvakidašnjih, a neki su raspravljali o mogućnosti vanzemaljskih letelica.

Intriga se dodatno produbila, nakon što je slika poslata Mediteranskom NLO centru, organizaciji posvećenoj proučavanju neidentifikovanih letećih objekata.

Stručnjaci centra detaljno analiziraju fotografiju u potrazi za tragovima koji bi mogli da rasvetle poreklo i prirodu ovog objekta.

Dok se analiza nastavlja, mnogi željno iščekuju nalaze centra, nadajući se odgovorima na misteriju koja je krasila nebo iznad Celle di Bulgheria.

Mediji

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …