SRĐA TRIFKOVIĆ: Protesti u SAD imaju rukovodioce iz senke – OVO IM JE CILJ – VIDEO

U Ameici se događa rušenje Trampa na sledeći način: Prvo su u neredima indirektno prisutni centri moći kroz Antifu i slične organizacije, pristni su i demonstranti protiv rasizma i grubosti policije, zatim pljačkaška rulja, zatim tu je i odraz duboke podeljenosti Amerike, analizira Srđa Trifković.

Sve zavere protiv Trampa organizuju demokrate kako bi ga smenili i u tom cilju su pokušali sa aferama koje je vodio sudija Miler kao i sa aferama oko Ukrajine i Bajdenovog sina. Sve to im je međutim propalo i nisu postigli ništa.

Epidemiju korone demokrati koriste protiv Trampa da izazovu nezadovoljstvo naroda i namerno koče labavljenje stega u vezi sa epidemijom i da bi usporili ekonomski oporavak.

Ova taktika može da se osveti demokratama jer im se to već jednom dogodilo kada su se glasači iznenada okrenuli prema republikancima usled haosa na ulicama.

Bajden kao protivkandidat Trampu je loš izbor jer on odavno pokazuje elemente demencije i nesposobnosti za funkciju predsednika.

Njega demokrate vide samo kao figuru preko koje će oni aktivirati kadrove iz Klintonove i Obamine administracije i tako vladati.

Da li će Tramp pobediti sve nedaće i da li će pobediti na izborima videćete u nastavku videa:

Borba.info

Check Also

Do poslednjeg Rusa: Zašto se nemački vojnici ponovo dime iznad Ukrajine? – VIDEO

RIA Novosti prenose da je u zoni Severnog vojnog okruga oboren nemački tenk Leopard sa …