Italijanska poslanica o Bilu Gejtsu: Evo kako steriliše milione žena a cilj mu je jeziv – VIDEO

Govoreći u italijanskom parlamentu, poslanica Sara Kunial iznela je niz optužbi o delovanju suosnivača “Majkrosofta” Bila Gejtsa i apelovala na poslanike da odbace planove američkog milijardera.

Bil Gejts je već uložio stotine miliona dolara, preko “Bil i Melinda Gejts fondacije”, u testiranje i razvoj vakcina protiv kovid 19 u okviru međunarodnih napora za rešavanje krize izazvane korona virusom.

Međutim, poslanica tvrdi da je „decenijama Gejts radio na depopulacionoj politici i diktatorskim planovima kontrole globalne politike, sa ciljem da stekne primat u poljoprivredi, tehnologiji i energetici“.

Takođe je istakla da je milijarder svojevremeno izjavio da se, radeći “dobar posao na vakcinama, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10-15 odsto”.

Kunijal je optužila Gejtsa da steriliše „milione žena u Africi“ i da stoji iza epidemije polioze koja je navodno „paralizovala“ pola miliona dece u Indiji.

Takođe je tokom govora istakla da Gejts sarađuje sa nekoliko multinacionalnih korporacija koje poseduju 5G mrežu u Americi, a za koju pojedini krugovi veruju da je povezana sa pandemijom.

Stvarni cilj ulaganja ogromne sume novca u razvoj vakcine, prema mišljenju poslanice, je potpuna kontrola” i “apsolutna dominacija” i „pretvaranje ljudi u robove,” kršenje suvereniteta i slobodne volje“.

Ona je zaključila da bi postupanjem Bila Gejtsa trebalo da se pozabavi Međunarodni krivični sud za zločine protiv čovečnosti.

Inače, Bil Gejts je nedavno izjavio da je još 2016. godine upozorio Trampa na pretnju od pandemije.

– Osećam se užasno. Mogli smo preduzeti mere i umanjiti štetu. Voleo bih da sam učinio više da skrenem pažnju na opasnost – naglasio je osnivač Majkrosofta.

(Novosti.rs)

Check Also

Kamera uhvatila NLO “vanzemaljca”, kako leti iznad vojne baze! – VIDEO

Spekuliše se da je “nepoznati objekat menjao termalni opis”. Brojni korisnici društvenih mreža, od Instagrama, …