Zašto sajt B92 svakodnevno vrši kampanju protiv Novaka Đokovića: “Novak je mislio da su svi glupi, a on pametan”

To je već toliko napadno i ispod svakog nivoa da izaziva sumnju u nečasne namere prema legendi svetskog sporta i tenisa Novaku Đokoviću. Sajt B92 svakodnevno objavljuje negativne tekstove o Đokoviću i u svim je tema korona virus i vakcinacija. Sami izvucite zaključke šta to treba da znači.

Ilija Nastase, nekada najbolji teniser sveta, rekao je kako oni koji ne poštuju pravila zaslužuju da plate cenu za to, piše B92.

Nastase, koji ima 73 godine, kritikovao je najboljeg tenisera svih vremena što je uopšte organizovao turnir u Beogradu i Zadru.

“Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto što se dogodilo”, rekao je Nastase za rumunske medije.

Pozadina Adrija tura bio je, pre svega, humanitarni karakter, ali i šansa da se ponovo zaigra vrhunski tenis i pokušaj da se vrati na staro.

Iskusni Rumun smatra da je turnir bio potpuno beskoristan.

Ako su se stvarno svi pridržavali pravila kao što govore, a svejedno su se zarazili, onda je ovaj virus jako opasan. Naravno, onaj ko ne poštuje pravila zaslužuje da plati cenu za to. Što je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Kompletan turnir je bio beskoristan.”

Izvor: B92

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …