Nedeljni horoskop za period od 17.8. do 23.8.2020. godine

OVAN

Hrana

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće ni malo teško pasti. Samo napred! Vreme novih, pravih navika je tu – znate ono – zdrava hrana, teretana I tako to….

Ljubav

Možda ćete se, ukoliko ste u braku ili u dužoj vezi, sa partnerom više baviti kućevnim, porodičnim pitanjima. Uglavnom uspevate da se dogovorite oko svega, mada put do dogovora može povremeno biti protkan preprekama i nervozom. Ovnovi koji su u kraćim vezama neka uživaju sa voljenom osobom – još uvek ima prostora za kraće putovanjce i zabavu. Naravno – i za strast. Ukoliko imate neka pitanja koja vas muče, ne izvlačite ih na dnevni red, ne remetite koliko toliko fin period sa partnerom. Slobodni Ovnovi – stare ljubavi, velike ili male mogu da ponovo uskrsnu u ovoj nedelji. A ima i noviteta. Super!

Posao

Shvatićete u nekom momentu da pokušaji žurbe i toga da stvari brzinski završite – zaista neće funkcionisati i da je potrebno da sa više strpljenja i praktičnosti prionete na posao i na ostvarenje svojih planova. Neke situacije ili osobe će vas konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost. No, jednostavnija rešenja i efikasnije učestvovanje u obavezama dolaze lagano od drugog dela radne sedmice.

Novac

Finansijski momenat u ovoj sedmici može biti vrlo korektan. Moguća naplata zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Malo korigujte ishranu.

BIK

Hrana

Vaš stomak će vrlo čudno reagovati na hranu. Čak i one namirnice i jela koji vam inače izuzetno prijaju, sada će vam izazivati nadimanje, tegobe sa probavom. Jedite češće, ali male količine hrane, da biste olakšali posao svom želucu….

Ljubav

Vi ćete se uglavnom dobro osećati, ima dešavanja koja vam donose dobru energiju i koja čine da ste opušteni i raspoloženi. Partner će biti promenljivog raspoloženja – u jednom trenutku će se žaliti, u drugom vas podržavati, a u trećem….pa u trećem će povremeno neka napetost ili čak ljubomora izbijati iz njega. Ali ipak, neće biti nekih toliko opterećujućih momenata između vas dvoje. Uspevaćete da se usaglasite i gurate zajednički dalje. Slobodni Bikovi – nešto u ovoj nedelji dolazi da vam popravi raspoloženje i učini da se dobro osećate. Nešto ili neko – bitno je da vam je osmeh na licu…

Posao

Ma može oko vas da se krši i lomi, mogu šefovi da zakeraju, zameraju, da menjaju planove i raspoloženja u treptaju oka, može obaveza biti koliko god vam duša želi – poenta je da ste vi skroz dobro. U ovoj nedelji nosite jednu lepu energiju koja vam daje krila da završite sve i prevaziđete svaku prepreku sa osmehom na licu. Stoji da ćete se pomalo nervirati i pomalo žuriti i da vam okolnosti neće dati da se organizujete – ali opet, to neće uticati na krajnje vaše rezultate, koji su sada sasvim solidni.

Novac

Ima tu pojačanih troškova, ali nekako držite ravnotežu.

Zdravlje

Ne dozvolite da stres utiče na vas.

BLIZANCI

Hrana

Vas može da potkači neka alergijska reakcija kada je hrana u pitanju, a generalno ćete imati tendenciju da se pretovarite i da posle kukate što ste toliko pojeli. Čim vidite slatkiš, oči će vam biti gladne – ode vaša linija dok si rekao „šnenokla”.

Ljubav

Od drugog dela sedmice postojaće mnogo veći prostor za sređivanje situacije u vašim emotivnim relacijama. Doduše, za sređivanje na praktičnoj bazi, za to da podržite jedno drugo i da zajednički funkcionišete. Emotivno – pa, onako. Slabo. Te emocije će talasati,čas će ih biti čas neće, čas ćete se osećati sigurno čas uskraćeno za stabilnost i sigurnost u partnerstvu. Odnosu sa voljenom osobom se treba ozbiljnije pristupiti i praktično staviti iznad emotivnog. Slobodni Blizanci – nova poznanstva, novi kontakti, flertovanje i preko posla (doduše ovo može biti zauzeta osoba, pa gledajte šta ćete sa tim).

Posao

Otprilike do polovine nedelje imate velike mogućnosti da napravite značajnije promene u poslovnom sektoru. Da se dogovorite oko novog posla, da vam se neki projekti pruže kao na dlanu, da sredite važna papirološka i administrativna pitanja. Nakon toga – imaćete izvesno vreme samo mogućnosti da žanjete ono što ste posejali. Potrudite se da ta žetva bude bogata i da vam što više ide u korist. Privatnici zato od drugog dela sedmice idu u jednu stabilniju poslovnu fazu, pogotovo kada su finansije u pitanju.

Novac

Prvi deo nedelje donosi lepa finansijska iznenađenja, a drugi deo – troškove.

Zdravlje

Samo nešto više povedite računa o ishrani.

RAK

Hrana

Mlad Mesec (vladar vašeg znaka) u polju hrane početkom ove nedelje, doneće Rakovima kraj perioda u kojem su imali problema sa ishranom, ali i sa varenjem. Od drugog dela ove nedelje, sve će se vratiti u normalu. Doduše, skoro u normal – slatkiši će vam I dalje biti slaba tačka.

Ljubav

Kakva god da je situacija u vašim emotivnim partnerstvima – vi ćete praviti da vam bude lepo. Zažmurićete na bilo koju negativnost i isturiti emocije u prvi plan. Ukoliko to ne bude dovoljno – potražićete podršku u prijateljima, oni će vas dizati i davati vam vetar u leđa. A kakvo je realno stanje? Pa realno stanje ćemo videti uskoro, kada vaše emotivne priče krenu sa prvim ozbiljnim testovima. Ukoliko mislite da su ovo do sada bili testovi, moram da vas razočaram – oni pravi tek dolaze. Slobodni Rakovi – konektovali ste se sa nekim i lepo vam je. Neka ovo osećanje potraje što duže.

Posao

Da, jasno vam je da neke situacije koče – koliko god se na prvi pogled stvari odvijaju uspešno, konstantno osećate pritisak na sebe i ne možete da se oslobodite nelagodnosti i razmišljanja šta vam period na dalje donosi. No, i pored toga – i ova nedelja vam pruža i poslovne šanse i dobre mogućnosti za dogovor. Šta više – neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi – prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Novac

Ne zarađujete loše, ali mora se priznati da baš i ne vodite nešto naročito računa o novcu.

Zdravlje

Ishrana, krvni sudovi, osetljivost kože.

Hrana

Velike promene raspoloženja, a samim tim – i velika variranja u apetitu ove sedmice. Emotivne, ali I sve ostale nedoumice nemojte rešavati hranom – jer će stomak da vam postane prilično osetljiv pred kraj ove nedelje, pa na dalje.

Ljubav

Sve ono što se vezuje za racionalno, praktično, realno – počeće od drugog dela nedelje da se više usklađuje sa voljenom osobom. Sve ono što se vezuje za emocije, za osećaj pripadanja i sigurnosti – počeće da boli, da nosi uskraćenost, težinu, da kopa po mislima. Nešto tu ne štima, a šta – to samo vi i druga strana znate. U krajnjem slučaju, gledajte na to ovako – bez ljubavi se može živeti, zar ne? Slobodni Lavovi – neko vam brčka po mislima, odlazi, dolazi, iznenađuje vas onda kada se najmanje nadate. Šta ćete sa tom osobom? Evo, nemam pojma – ali verovatno – ništa.

Posao

I dalje postoji prostor za nove poslovne prilike, a neke od njih se mogu prilično neočekivano otvoriti. Lepe vesti, nove ponude, informacije koje vam prijaju – sve će se to nagurati u prvoj polovini ove nedelje. A kada uđemo u drugu – e, tada vam već dolazi vreme da ozbiljnije radite. I nemojte da kažete da ste ozbiljno radili i do sada jer to je vrlo upitno. Period na dalje vam donosi da stvarno realno prionete na obaveze, da se okupirate poslom i da gledate da ništa ne ostavljate za sutra.

Novac

Kad se više razradite, više će novca i biti.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Malo vas muči nesanica i stres.

DEVICA

Hrana

E, sada je već pravo vreme (da ne kažem – krajnje je vreme) da Device više obrate pažnju na ishranu. Dakle – dijeta, nov režim ishrane, više vođenja računa o količini i kvalitetu namirnica – sve to vam je sada već neophodno.

Ljubav

Ulazak Sunca i Merkura koji vlada vašim znakom u vaše polje ličnosti u drugom delu ove nedelje, označiće i početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. Vi ponovo postajete vi, magle i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način. Period pred vama je dobar da sredite odnos sa voljenom osobom. Samo nemojte da se sapletete na flertovima i tajnama – to će vam se pre ili kasnije obiti o glavu. Slobodne Device – družite se, prijatelji i izlasci će vam dati ono što vam je potrebno – osmeh i vedrinu. Ne osvrćite se unazad u prošlost, ono što je bilo ne vredi dizati iz pepela ponovo….

Posao

Neke stvari ćete otkriti i biće vam mnogo lakše. Znaćete tačno na čemu ste i kako da funkcionišete dalje. Informacije će stići do vas, kockice će se posložiti i odjednom će vam sve biti kristalno jasno. U drugi deo ove nedelje ulazite sa Suncem i Merkurom u svom znaku – imate svest, imate racio, imate praktičnost, imate sve u svojim rukama da dalje pokrećete stvari u svoju korist. Vratićete se u stabilnost, posle dugo vremena. Vreme vam je da gruvate, Device. I da pokažete drugima od kakvog ste materijala sazdani.

Novac

Biće prilika za zaradu u ovoj nedelji.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje ste kao novi, oporavljeni dušom i telom.

VAGA

Hrana

Vage, kao što im i samo ime kaže – našle su savršeni sklad u ovoj nedelji kada je ishrana u pitanju. Sve fino, lepo, sa ukusom i ljubavlju spremljeno – i taman koliko treba. Doduše, u drugom delu sedmice ćete imati povremene “ispade” I nešto češće posegnuti za slatkišima, ali šta sad – neki put se mora I pogrešiti

Ljubav

Do polovine nedelje – šta ste uradili dobro, uradili ste. Što ste se digli – digli ste se. Što je odnos sa partnerom bio dobar (mmm….ovo je prilično promenljiva stavka, ali hajde…), bio je. Od drugog dela sedmice svi iole podsticajni aspekti vas napuštaju. Jedino što će ostati je strast. E problem je u tome što ta strast ne mora da bude baš samo u spavaćoj sobi….može se strasno i raspravljati i kidati duša. Vage ulaze u jednu ozbiljnu, višemesečnu klackalicu sa partnerom. Da li ćete na kraju biti zajedno ili ostati sami – vreme će pokazati. Slobodne Vage – dižu vas prijatelji ili kontakti preko društvenih mreža.

Posao

I dobra i naporna sedmica je pred vama. Lakše ćete završavati obaveze, to stoji – ali imaćete osećaj kao da ste u nekom procepu, kao da ste na korak od pravih ostvarenja i prilika – a da to nikako da profunkcioniše. Iskreno rečeno, nisam sigurna ni da hoće. Šta uradite do polovine nedelje, uradili ste – posle toga možete samo da žalite za propuštenim šansama ili da se psihički spremite da sačekate opet svojih pet minuta. Hoće, doći će svakako – ali tek tokom septembra meseca.

Novac

Za sada, stabilni ste prilično po ovom pitanju. Opet ponavljam – za sada. Ne ludujte sa parama.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Samo neka sitna zdravstvena problematika.

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije imaju pravu meru kada je hrana u pitanju. Neki od vas će čak odlučiti da se vrate režimu ishrane koji su praktikovali ranije. Ili da otpočnu sa hrono ishranom. I jedno i drugo je za vas skroz ok. Može biti malih poteškoća na početku, ali kasnije ćete se lako ušemiti.

Ljubav

Partner i vi nosite različite energije u ovom periodu. I baš ta različitost teško dovodi do pravog balansa i sklada. Način funkcionisanja i želje su vam drugačiji. Ima u ovoj nedelji prostora za uklapanje, ali samo ako druga strana bude spremna da napravi prvi korak ka vama, ukoliko vas pozitivno iznenadi, ukoliko vam kaže reči koje su vam potrebne. Neće ni to dovesti do nekih korenitih promena i stabilosti, ali će biti lepa promena koja će vas, bar na trenutak – zaista spojiti. Slobodne Škorpije – koliko god da ste snažni, ne možete po pitanju ljubavi sada uraditi ništa. Samo čekati i nadati se da će ljubav zakoračiti ka vama.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere u dobrom aspektu sa Marsom, vašim vladarom – pred Škorpijama i na dalje otvara poslovne prilike. Doduše, ima tu i neprilika – ali izgleda da bez toga ne možete nikako da prođete. Neprilika će biti po pitanju obaveza, po pitanju toga da ste zakočeni BAŠ u onome što biste najviše želeli da pokrenete. Možda ste zakočeni sada, ali niste zauvek. Jedini princip koji u ovom trenutku treba primeniti jeste – neodustajanje od svojih želja, od svojih ciljeva. Korak po korak, stići ćete do svega.

Novac

Sve je po pitanju finansija suviše sitno za vaše apetite, ali tu pomoći nema. Smanjite apetite, šta ću vam.

Zdravlje

Škorpijama ovo NIJE dobar zdravstveni period, koliko god se sjajno vi osećali. Samo na prvi pogled sve deluje kako treba, ispod površine – mnogo toga treba sređivati. Morate se uvesti u red, morate promeniti navike, morate krenuti ozbiljnije da se bavite sobom.

STRELAC

Hrana

Čini mi se da ste ove nedelje rasterećeniji, da ćete više biti na svežem vazduhu, u pokretu – pa će i apetit biti baš kako treba. Pogotovo ako ste na odmoru – uživaćete u svakom zalogaju. Samo ne preterujte sa hladnim pićima i sladoledima, ledenim voćem i tako to…

Ljubav

Kod vas je jedan opšti šareniš kada su emotivni odnosi u pitanju. Vi ste preokupirani i samo povremeno uspevate da se opustite sa dragim vam bićem, a to isto drago biće vas sve u šesnaest gura pokušavajući da „izgura“ svoje želje i ciljeve. Mislim da će u jednom trenutku partner shvatiti da ne može da dobije od vas više nego do sada i „leći će na rudu“, zadovoljiće se time da dobija vašu pažnju na sitno i na kašičicu. Al dobro, makar će tenzija nestati…..Slobodni Strelčevi – sa više strana vas čačkaju prilično raznovrsni „udvarači“ – tu je prošlost, tu je avantura, tu su kontakti preko interneta, preko posla….i tako dalje….

Posao

Nije protekli period bio lagan, ali kada sve saberete i oduzmete – nije bio ni loš po vas. I sedmica koja je pred vama je ista takva – zbir dobrih okolnosti i poslovnih šansi sa radom i mnoštvom obaveza. I kad sve to ukomponujemo zajedno – dobijemo nedelju koja će proleteti brzo, u kojoj ćete se solidno naraditi ali čijim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni. Ono što je dobro jeste da će vam od drugog dela nedelje organizacija i fokusiranost biti u velikom porastu. Lakše ćete „primetiti“ i prave poslovne prilike.

Novac

Koliko god želeli da se „širite“, nemojte. Morate se stisnuti.

Zdravlje

Umorni ste, hronično.

JARAC

Hrana

Velika variranja kada je apetit u pitanju nikako vam ne donose dobro. Čas se prejedate, čas gladujete – idete iz krajnosti u krajnost a to baš i ne valja. Morate pokušati da pronađete balans i povedete više računa o sebi.

Ljubav

Pustite partnera da organizuje vaše zajedničke aktivnosti u ovoj nedelji. Vaše neka bude samo da prihvatite, da se smeškate i po mogućstvu – uživate. Pa čak i ako vam planovi voljene osobe izvuku i poslednji dinar iz džepa. Dragom vam biću je sada potrebno i da vam pruži ljubav i da se oseti sigurno pored vas – zato gledajte da se ne stegnete kao što imate običaj, da ne stavite obaveze i sopstvene prioritete na prvo mesto. Slobodni Jarčevi – neko vam šalje signale, neko vam osmesima remeti svakodnevicu, izgleda mi da bi neko da vas ljubavno saplete. Pa sapletite se, šta će da vam fali.

Posao

Poslovno – nije to ono što ste očekivali. Pa dobro. Nije sada, biće u periodu koji tek dolazi. Sve je previše naporno, to stoji. A rezultati su onako – mrvičasti. Trunka tamo, trunka vamo. Koračići, sitni da sitniji ne mogu biti. Verujem da vam ovo brka sve vaše planove i svesna sam da se ne osećate ni malo dobro jer se dajete do maksimuma a ne dobijate baš puno zauzvrat. Ali dragi Jarčevi, tako je kako je. Ne propuštajte ništa i nikoga. Sva dešavanja i sve osobe imaju ulogu u vašem životu na dalje.

Novac

Onako, čas dođe dosta, čas dođe sitniš. Ali ipak dođe.

Zdravlje

Ne drži vas mesto, samo biste negde da skitate. Neka, to vam donosi pozitivnu energiju.

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su čvrsto rešile – reći će NE slatkišima. Pa, srećno sa tim. Jer, iskreno, čini mi se da ćete gledati svaku moguću priliku da smažete po koji slatki zalogajčić. Šta ćete, i vi ste živa duša….Živa duša koja pokušava da odredi da li da pojede samo dva….ili šest parčića torte.

Ljubav

Do polovine nedelje će se svašta nešto dešavati kod partnera i vas. Ali biće vam zanimljivo. Malo ćete da terate inat jedno drugom, malo ćete da se strašću „peckate“, malo ćete zajednički da se smejete i uživate. Sve u svemu – redovno stanje. E, od drugog dela nedelje dolazi vam smirenija energija – šta ćete vi sa njom i kako će to izgledati kada se drama spusti i vas dvoje se okrenete praktičnim pitanjima – to ćemo videti. Slobodne Vodolije – mlad Mesec u polju partnerstava sprema se da vam u narednom periodu otvori šanse za početak ljubavne priče. Stoji vam mnogo flertovanja i zanimljivih dešavanja.

Posao

Kako to izgleda kada sa jedne strane sve juri, žuri, trči…..a sa druge strane sve koči, stagnira, blokira….to samo vi znate. Vi ste u periodu kada morate pobediti sebe. Jer, sami ste sebi najveći neprijatelj i prepreka. Onda kada biste poleteli, morate naučiti da stanete. Onda kada se zakočite od straha, morate naučiti da sreća prati hrabre. Dok ovo ne savladate (a ne brinite, imate mesece i mesece ispred za ovu lekciju), u poslovnom segmentu ćete konstantno ići jedan korak napred, jedan korak nazad.

Novac

Troškovi se povećavaju. Jeste da novac dolazi, ali Vodolije – naučite da sačuvate po koji dinar!

Zdravlje

Psiha vam je u rasulu. Isto tako i spavanje. Generalno – problemi sa zubima, sinusima, glavoboljom.

RIBE

Hrana

Mlad Mesec u polju koje vlada životnim navikama govori o tome da će Ribe, milom ili silom, morati da promene nešto u svom načinu ishrane. Ako ste rešili da idete na dijetu – sad je pravo vreme za to! Promene ćete brzo primetiti I vi, ali I oni oko vas.

Ljubav

To što vi očekujete brda i doline, kule i gradove kada je ljubav u pitanju – to je već vaša stvar. To što ćete dobiti je nešto potpuno drugačije. Da se razumemo – to ni malo nije loše, naprotiv – samo je pitanje koliko ćete vi taj svoj osećaj „ja zaslužujem neuporedivo više“ zadovoljiti. A realno – nećete. Na svaki sekund ushita daće vam se dva dana realnosti i praktičnosti u ljubavi. No, želeli vi to da prihvatite ili ne – još dugo ćete morati da gurate to praktično. I zadovoljite se time. Slobodne Ribe – jao kad mi se sad zanjanjavite….pa poletite, pa krenete da maštom i snovima tovarite sebe….neka, uživajte. Dok traje.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju posla i poslovne svakodnevice verovatno će vam doneti još posla i obaveza. Čujte, zar ste zaista mislili da ćete na iole duži period uspevati da se „provučete“… Ma jok, naradićete se vi, blago meni sve u šesnaest. Ali ćete to i naplatiti, za to ne berite brigu. I dobićete i unapređenja i pozicije i podršku i svašta nešto lepo. Ali to lepo neće doći samo od sebe, žestoko ćete se vi narmbati. U ovoj vam nedelji sve ono vezano za posao baš žestoko kreće. I neka, samo neka tako nastavi.

Novac

Nije loše.

Zdravlje

Solidno ste, dobro se držite.

Astrolog Olga Savić (Venerasapapilotnom.com)

Check Also

Medved posmatra saobraćaj na putu, kod Valjeva… – VIDEO

Jedan motociklista je na putu do Valjeva naišao na nesvakidašnjeg prolaznika. Tik uz bankinu, stajao …