Velimir Ilić: Vučiću, daj DNK i stavi tačku na priču da ti je Musliju otac – VIDEO

Ne može iz Čačka da se stigne u Beograd za sat i 15 minuta. Pogotovo ako je gužva, treba vam još jedan sat. Autoput Miloš Veliki je trebalo da se uklopi da ulazi kod Sajma, to bi bilo najbrže i najisplativije, rekao je lider Nove Srbije Velimir Ilić gostujući u emisiji „Reč“ produkcije „Helmkast“.

– Prema projektu Svetske banke samo su isplativi koridori 10 i 11, a sve drugo nije ni približno isplativo da bi poslovali pozitivno. Mora 8.000 auta da prođe dnevno da bi bio isplativ – rekao je Ilić iznevši i druge detalje zašto su ostali autoputevi neisplativi, a njihovo održavanje skupo.

– Autoput Miloš Veliki čak nema upotrebnu dozvolu, 106 kilometara on nema nijednu pumpu, ugostiteljsku radnju, vulkanizera, nije sve samo napraviti trake. Ovo je sve na divlje. Ulazak na ovaj autoput je čista avantura – kazao je Ilić. On je rekao da je trebalo da radimo autoput preko Višegrada za Sarajevo, „došao je Erdogan i to promenio da autoput ide preko Tuzle i muslimanskog dela“.

– Ovo je treća vlada bez ijednog inženjera. Nikada pravnik ili ekonomista nije rukovodio gradnjom. Zorana sem mog projekta, nijedan projekat nije započela. Zemljište PKB Beograd će da se pretvori u građevinsku zonu, to je neko uzeo za male pare i krije se ko je to kupio. Ovde mafija radi glavni posao, što ona zacrta, to država ostvari. Predsednik planira, projektuje, njegov brat gradi, Zoranin muž istso gradi, svi su tu ušemili, mafija – i ona gradi, pokupovala neke firme u bescenje – optužuje Ilić. On je upitao da li neko zna kolika je proizvodna cena nafte.

– Pedeset sedam dinara. Sve ostalo je akciza i PDV. Zato naši seljaci idu u Republiku Srpsku da kupe naftu. Akciza je porez na luksuz. Kako može poljoprivreda da bude luksuz? – upitao je.

On je rekao da sve izvršioce treba odmah pohapsiti, i dodao da je pljačka na svakom koraku.

– Dođem u Beograd, izbacim četiri žmigavca na 20 sekundi, nisam ništa doručkovao i samo da kupim nešto da jedem i uhvatilo me Oko sokolovo, i kazna 25.000. Zamislite koliko su male plate u Srbiji, a kazna 25.000 dinara – naveo je lider Nove Srbije. On je objasnio kako režimske firme, da bi opravdale sredstva kredita Svetske banke za gasifikaciju, umesto po gradovima, grade gasovod po selima jer kreditora interesuje samo koliko kilometara je izgrađeno.

– Mnogo im je lakše na selu, nema trotoara, nema imovinskih problema, ovamo samo zemlju raskopaju. U gradu ne možete da uradite sto metara, a u selu 10 kilometara. Nikome taj gas tamo ne treba, svi se greju na drva. Ta sela nemaju vode, ali ima gas – naveo je Ilić. On je rekao da ne razume da predsednik dozvoljava priče da mu je Fahri Musliju otac.

– Ja da sam Vučić i da neka žuta štampa piše da mi je Musliju otac, pa ja bih uzeo oca za ruku i otišao da dam DNK i rekao, izvolite, utvrdite. Ako predsednik ne zna ko mu je tata, pa kako zna koju državu vodi?! – uzviknuo je Ilić i nastavio:

– Ovo je zemlja, ako ste protivnik Aleksandra Vučića, gde ne možete da živite normalno. Jedino da pobegnete negde. Da sam mlađi, ne bih bio dve sekunde u ovoj zemlji.

On je otkrio da mu je posle Petog oktobra obećano da će biti predsednik Srbije, zatim kako je Koštunica jednom rečenicom umirio Merkelovu koja je tražila priznanje Kosova, ali i kako je SNS svuda namestio svoje čuvare izbornih kutija na poslednjim izborima. Takođe je odgovorio i da li je bolja njegova rakija ili Tomina, a saznaćete i kakve je „kurseve završila Ana Brnabić po Americi“, i zašto „Marko Đurić ima srce kao pilence“. Otkrio je i da li je Vučić zaista ranoranilac, te ispričao kako su svi u Vladi „sedeli k’o trovane ribe“ dok su ga čekali na sednici.

Takođe je otkrio da čiča Tomina „koliba“ ne postoji samo na Savi na Novom Beogradu, već i u Minsku, „pored 13 kuća porodice Karić“. On je ekskluzivno ispričao i kako ga je Karić „navukao“ da „zabije nož u leđa Vučiću“ i šta mu je sve rekao tada u prestonici Belorusije. Ilić je naveo i gde je Dinkić sklonio pare, što mu je otkrio jedan Amerikanac.

VIDEO:

Check Also

Mogu li SAD da pobede Kinu u ratu?

Ako bi danas došlo, do sukoba između Vašingtona i Pekinga, prevladale bi iskusnije američke snage …