Nedeljni horoskop za period od 1.2. do 7.2.

OVAN

Posao

Što više različitih poslova, vi ste srećniji. Ne volite da držite sve svoje interese u jednoj oblasti. Ovako možete da pokažete različita lica na nekoliko mesta. Pokušajte da ostanete fokusirani bez obzira na broj zadataka. Bićete uspešni I efikasni, posebno kada se borite za nešto u šta verujete. Izbegavate poslove koji se protive vašim principima. Akumuliraćete novac i razmišljaćete o investiranju u nekretnine. To bi bio vrlo uspešan potez, pa ćete i kasnije razmisljati o tom načinu investiranja. Novac vredi onoliko koliko vi želite da vredi. Ako se odlučite da krenete u smeru konkretnih ulaganja u opipljive stvari, planete će vas podržati.

Ljubav

U zadnje vreme ste naučili da poštujete sopstvene želje i potrebe. Niste raspoloženi za igre, kratke avanture, flert. Ukoliko ste u vezi, želećete da stavite tačku, jer vaše nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali do sada niste bili spremni da nešto promenite. Konačno, raskrstili ste sa sobom, a sigurni ste da ne želite polovična rešenja, niti život sa osobom koja vas je razočarala, prema kojoj ste davno prestali da gajite emocije. Nezadovoljstvo je dosta trajalo i prilično Vas je iscrpilo. Vreme je da napunite svoje baterije. Svesni ste svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi.

Zdravlje

Sada ste nešto posebno osetljivi! Osećate tegobe u zglobovima, posebno ukoliko bolujete od artritisa. Takođe ćete biti podložni disajnim smetnjama. Izbegavajte mesta sa zagađenim vazduhom. Prijale bi vam svakodnevne fizičke aktivnosti, ma to bile samo i dugotrajnije šetnje. Neophodna vam je ishrana koja će vas organizam dovesti u ravnotežu. To bi trebala biti hrana koja je bazna, a smanjite unos namirnica koje povećavaju kiselost organizma. Unosite u organizam što vise vitamina i minerala. Pokušajte da izbegnete mesne delikatese i kafu.

BIK

Posao

Kako da vas čovek nagovori da prepustite drugom bar neke poslovne zadatke, kada ste vi tako dobri u obavljanju istih? Ova nedelja vam donosi timski rad, na koji jednostavno morate da se naviknete. Vaš ego će biti dovoljno mažen time što ste uvek u nekoj vrsti vodeće pozicije. Sada morate da naučite kako je to biti deo velikog mehanizma. Svakako ćete se odlično uklopiti, pa ćete i doći do zaključka da postoje osobe koje mogu sa uspehom da vas prate. Mnogi od vas će preuzeti previše poslova i vrlo brzo će pregoreti u pokušaju da sve postignu. Mada vi to doživljavate kao lični poraz, možda ćete morati da se povučete na mirnije mesto na kome radite više, a manje se nervirate.

Ljubav

Ako između vas i kolege na poslu postoji neka ljubavna iskra, sada će se razbuktati u ozbiljniji plamen. Ne bojte se, krenite polako u otkrivanje osećanja, ne žuri vam se nigde. Zadovoljstvo, otvorenost prema voljenoj osobi i želja da poradite na vašem odnosu, polako se se vraćaju i ispunjavaju vas optimizmom. Nesuglasice iz prošlosti sada se mogu razrešiti. Prisutne su povoljnosti za one koji traže nekog posebnog, ali samo ako razmišljaju o ozbiljnoj vezi, a ne o avanturi. Oni koji razmišljaju o avanturi neće stići dalje od flertova i vrućih razgovora. Oni koji su u vezi, ozbiljnije će početi razmišljati o ulasku u brak, o zajedničkom životu i stvaranju porodice. Oni koji su u braku savetujemo da više vremena provode s članovima porodice i da se više posvete porodičnim obavezama.

Zdravlje

Vodite više računa o svom zdravlju, tako što ćete obaviti preventivne preglede, biti umereniji u svemu, zdravo se hraniti i odmarati onoliko koliko je neophodno. Počećete da praktikujete nove metode za očuvanje svog zdravlja, više ćete se kretati i nalazićete dovoljno vremena za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Moguća je lakša, prolazna prehlada. Vaša ishrana bi trebala da sadrži namirnice koje ubrzavaju deoksikaciju organizma. Izbegavajte unos alkoholnih pića. Svakako boravite vise na vazduhu.

BLIZANCI

Posao

Evo vas na području koje bi trebalo da vas zanima više nego ostalo. Opteretili ste se raznim poslovima, a sada vidite da vam to oduzima mnogo energije. Odluku niste doneli naprečac. Naprotiv! Vreme je za veliko čišćenje. Nakupili ste se raznog smeća i mentalno i duhovno, a to truje i usporava vaš protok energije i misli. Pronađite tehniku i sprovedite jednu detaljnu detoksikaciju. Vaš unutrašnji sjaj je nešto što se ne može postići ni najskupljim estetskim tehnikama. Najbolji trenutak počinje jednom originalnom idejom ili nečijom rečenicom.Vrlo je važno da zapisujete vaše misli i osećanja. Svojim iskustvom ćete nekog inspirisati ili mu pomoći.

Ljubav

Morate iskoristiti energiju u ovoj nedelji i doneti odluku o smeru kojim želite da se vaš život odvija. Razmislite o načinu na koji iskazujete ljubav prema voljenoj osobi! Želite li da osvojite nečije srce? Ako ste slobodni, ljubavni život okupiraće vam potpuno misli. Kako ste kreativni, optimistični i društveni – bićete neodoljivi. Imate potrebu da budete u centru pažnje, pripazite kako ne bi ste u tome preterali. Nemojte uzimati stvari zdravo za gotovo. Obratite pažnju na potrebe voljene osobe i razmislite tačno šta želite. U ovom periodu možete da popravite odnos sa voljenom osobom, a ako ste slobodni mogli bi ste ući u vezu. Sada vam se pruža prilike da razjasnite sve nesporazume.

Zdravlje

Početak nedelje vam donosi sklonost upalama u predelu zlobova i grla, a moguć je i povišen krvni pritisak. Bilo bi poželjno da delujete preventivno, a u slučaju da osetite pojačane tegobe, javite se svom lekaru. Kraj nedelje donosi osećaj poboljšanja, popuštanja, ali će vam trebati više odmora, kao i svakodnevna psihofizička relaksacija i boravak u prirodi. Vaša ishrana bi trebala da se sastoji od namirnica koje imaju sposobnost da vas organizam očiste od štetnih materija. Jedite sirovo povrće i sveže voće. Izbegavajte šećer!

RAK

Posao

Optimizam ćete preneti i u poslovne sfere, ovaj put s razlogom. Nakon dugog i predanog zalaganja u karijeri, čeka vas pomak i bolji status. Naravno, to je potpuno zasluženo nakon svih prekovremenih sati koji su vas privremeno udaljili od porodice. Na novoj poziciji ćete se snaći, pod uslovom da ne morate da učestvujete u timskom radu. Inače, vrlo tolerantni, imaćete kratak fitilj za nesposobnjakoviće. Jednostavno, nećete imati strpljenja za saradnike koji ne mogu da prate vaš tempo. Umesto da besnite, pokušajte da samostalnim radom, koji brže daje rezultate, postignete ono što niste uspeli radeći sa osobama iz vašeg okruženja.

Ljubav

U ovoj nedelji nisu nužna osvajanja, niti velika ljubavna dešavanja, ali je moguće da se pokrenu neke ljubavne igrice i da se dogodi ono o čemu ste sanjarili. Saberite se i zaboravite na prošlost.Ovo je povoljan period za porodični život ili za stvaranje nove porodice. Ako ste u stabilnoj vezi, mogli bi ste se odlučiti za zajednički život ili zajedničku investiciju. Ukoliko ste u braku, možete se odlučiti za renoviranje prostora. Ako planirate prinovu, u ovom periodu, lakše ćete razgovarati o zajedničkim budućim planovima i obavezama. Ovo je dobar period za pokazivanje pažnje i izražavanje osećanja. Voljena osoba uzvratiće konkretnim dokazom njene ljubavi prema vama.

Zdravlje

Neophodne su vam svakodnevne rekreativne fičke aktivnosti, ponajviše plivanje, kako bi vase zdravlje bilo stabilno. Nađite bar sat vremena za šetnju, ako niste u mogućnosti da se bavite nekim programom vežbi za održavanje i jačanje kondicije. Prijala bi vam šetnja u prirodi, jer vam je neophodno više čistog vazduha. Izbegavajte zadimljene prostorije, ali i iscrpljivanje bilo mentalno, bilo fizički. Vaša ishrana bi trebala da sadrži srednje kaloričnu i lako svarljivu hranu. Povećajte unos vode.

LAV

Posao

Kao i obično, gotovo sve zavisi od vas, ali budimo iskreni – to najviše i volite. Ova nedelja može doneti veliki uspeh i dane iscrpljujućeg strpljenja. Pre donošenja važnih odluka, izbegavajte tuđa mišljenja, posebno dobronamerne kancelarijske “ proroke”, koji baš nikako ne žele da uspete. U kojem god području da radite, bićete inovator, ostvarićete svoje ideje i pokazati zavidno samopouzdanje. Što ste više opterećeni, vi se bolje snalazite, a vremenska ograničenja vam ne stvaraju problem. Kada treba probiti novu stazu koja vodi u istraživanje nepoznatog, pozovite Lava. Privlačiće vas humanitarni rad i prikupljanje sredstava za one kojima je potrebna pomoć.

Ljubav

Sada je prilika da raščistite dosta starih nesporazuma i problema. Ovo je povoljno vreme za rasprave, dijalog i razmenu ideja. Novac i dalje može biti osetljiva tema, ali nemojte biti tvrdoglavi i sebični. Ako već neko vreme postoje sukobi, sada se situacija može promeniti zahvaljujući konstruktivnim razgovorima, koji donose bolje razumevanje. Razmislite o tome koliko vam vaša veza vredi, da li vredi da nastavite dalje ili je vreme da razmotrite druge mogućnosti za vas. Ako ste u neslužbenoj vezi, suočićete se sa istim pitanjem i razmišljaćete o tome koliko ulazak u brak može da promeni vaš život. Slobodni Lavovi biće prilično nerelani i sanjariće o idealnoj vezi. Savetujevamo vam da date priliku osobi koja vas privlači i da se potrudite da je bolje upoznate.

Zdravlje

Očekuje vas promenljivo i pomalo nestabilno zdravlje tokom nedelje. Bićete podložni prehladi, bolovima u zglobovima i upali grla, a osim toga ćete biti i osetljiviji na stresne situacije koje mogu izazvati psihosomatske reakcije. Potrebna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija. Kraj nedelje donosi poboljšanje, ali morate poraditi na tome. Vaša ishrana bi trebala da sadrži namirnice koje su kalorične i pune vitamina. Važno je da unosite što više svežeg voća i povrća. Izbegavajte alkoholna pića i slatkiše.

DEVICA

Posao

Na poslu postaje prilično opasno. Kako da znate ko vam je neprijatelj, a ko saveznik? Još je teže oceniti šta se krije iza nečijih medenih reči. Izbegavajte bilo kakve odluke koje se ne temelje na čvrstim činjenicama. Čekaju vas nepredviđeni finansijski zadaci, zato štedite i investirajte samo u sigurne izvore. U periodu ste kada ćete se morati prilagođavati određenim okolnostima. Da li je to ono što zapravo želite?! Odlučite li se za promenu u karijeri, razmislite o mestu na kom možete da dajete savete, pomažete drugima, a možda i da ih lečite. Kada niste u prvom planu, višestruko ste efikasniji i moćniji. Emotivna zbivanja neće uticati na vaš uspeh.

Ljubav

Bićete okupirani sobom i činjenicom da ste u dobrom periodu u kojem možete poraditi na ličnom razvoju i individualnim ciljevima. Počećete razmišljati o promeni stila, izgleda i o tome kako se pokazujete pred drugima. Neke Device će biti dosta sebične, što može narušiti odnose prema drugima, ponajpre s voljenom osobom. Isto se odnosi i ako želite da uđete u vezu. Blistaćete, s lakoćom ćete privlačiti pažnju drugih, ali teško da će se naći mesta za druge u vašem životu. Ako ne želite da stvorite probleme u vezi, unutar sebe nađite velikodušnost i snagu davanja i otvorite se prema voljenoj osobi. Puno stvari zavisi od vas samih. Poadite na komunikaciji i pokažite svoju romantičnu i zaštitničku stranu.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete i da kad god imate slobodnog vremena odlazite u prirodu gde ima cistog vazduha. Biće vam osetljivo grlo i pluća. Odmarajte se i izbegavajte preterane fizičke i mentalne napore. Dobro bi vam došle svakodnevne rekreativne fizičke vežbe i neki vid mentalne relaksacije. Kraj nedelje donosi pojačavanje imuniteta. Vaša ishrana bi trebala da sadrži namirnice koje su bazne osnove, jer će to prijati vasem organizmu i dovešće vas u potrebnu ravnotežu. Izbegavajte meso i kafu.

VAGA

Posao

Vaši saradnici koji su se navikli na vas kao opuštenu, gadno će se iznenaditi. Krećete u osvajanje stabilnije poslovne pozicije i bolje bi im bilo da vas shvate ozbiljno. Možete da dozvolite sebi malo rizika. Najteža spoznaja za vas je da nema uspeha bez napornog i predanog rada. Znate i sami da ništa ne možete da postignete bez odgovornosti i maksimalnog zalaganja, pa ni ova situacija ne bi trebala da vas iznenadi. Moraćete da uprete sve svoje snage da bi ste postigli svoj cilj, mada će vam se ponekad činiti da se vaš čitav život odigrava na poslu. Možda niste nikad ovoliko naporno radili, ali sasvim sigurno ćete znati da će se isplatiti. Najvažnija nagrada biće bitne nove stvari koje ćete naučiti o sebi.

Ljubav

Tokom ove nedelje bićete tihi i fokusirani na sebe. Budite oprezni u svemu što radite na polju ljubavi. U ovom periodu bi stte više trebali da istražujete sebe. Ako ste u stabilnoj vezi, voljenoj osobi bi trebail da objasnite da morate sami sa sobom da raščistite neke stvari i da vam je potrebno vreme koje bi ste proveli u samoći. Morate sepromeniti, postati zainteresovani za sve što se oko vas događa. Koliko ćete to iskoristiti zavisi od vas. Teško ćete održati ljubavnu vezu, a ako ste u braku, ovo je period kada ćete sve teže naći dodirne tačke sa voljenom osobom. Slobodne Vage u ovom periodu zaista ne znaju šta tačno žele u svom ljubavnom životu.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo, zbog čega je neophodno da izbegavate velike napore i stres i da se odmarate. Bićete skloni upali grla i sinusa. Ne preporučuje vam se duži boravak na vetru, kiši i vazduhu koji je zagađen. Prijalo bi vam da povremeno odete na izlet u planinu gde je vazduh čistiji ili bar u onaj deo grada koji je manje zagađen. Kraj nedelje donosi poboljšanje. Vaša ishrana bi trebala da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za poboljšanje probave. Unesite više žitarica u svoj organizam. Izbegavajte slatkiše i kafu.

ŠKORPIJA

Posao

Iza vas je zaista nezavidan niz teških poslovnih i životnih borbi. U poslednje vreme se osećate kao da kopate u najdubljem rudniku iz kojeg teško da ćete ugledati svetlost dana. Taj životni deo mnogo vas je naučio i ojačao mišiće za “ pravi “ posao. Sada ste dovoljno snažni i iskusni da možete da preuzmete poziciju koju ste želeli i naravno, zaslužili. Čeka vas još napornog rada, ali u humanijim i povoljnijim okolnostima. Biće vam lakše ukoliko se i družite s poslovnim partnerom i pridobijete još nekoliko saradnika u svoj tim. To postižete veoma lako, jer imate veliku moć ubeđivanja, a i prati vas glas fer saradnika.

Ljubav

Društveni život tokom ove nedelje je vrlo intenzivan, izlasci sa prijateljima i zabava su svakodnevna pojava. To je dobro za Škorpije koje traže nekog posebnog, jer tako mogu upoznati neke zanimljive osobe. Proširite krug prijatelja! Ako ste u ozbiljnoj vei ili braku, vrlo lako može doći do uzrujavanja ili ljubomore voljene osobe. Želite više slobode, možda ćete i izlaziti bez voljene osobe, što nju može navesti na sumnje, a iz toga slede žučne rasprave. To je razlog više da razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, iskazujete svoje potrebe i šta je za vas obostrano poverenje i bliskost. Budite oprezni, nemojte ulaziti u tajne veze, jer se mogu razotkriti.

Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Preporučuje vam se da obezbedite vreme za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmor, kako bi ste izbegli stresne situacije i kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno. Slobodno vreme koristite za šetnju i budite što više na mestima u prirodi gde ima čistog vazduha. Rekreativne fizičke vežbe su vam neophodne. Vaša ishrana bi trebala da sadrži namirnice koje su kalorične i lako svarljive. Izbegavajte brzu hranu!

STRELAC

Posao

Čeka vas veliki poslovni uspeh, ali samo ako ispunite jedan uslov. Dosad ste navikli da je prezentacija projekta izričito u vašim rukama. Uvek ste improvizovali i izgovarali prvi tekst koji vam padne na pamet, fino upakovan u vaš šarm i harizmu, ali sada je vreme da pokažete konkretne činjenice i rezultate. Kada ulovite ritam prikupljanja konkretnih podataka, vrlo brzo ćete se priključiti ostalima. Neki Strelčevi će doživeti naglu promenu u karijeri, ali će tek naknadno shvatiti kako je to bolje za njih. Često ćete se sukobljavati sa konkurencijom na poslu, ponajviše zbog svog stava, koji osobama pored vas može da smeta, a razlog tome je zavidnost.

Ljubav

Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, mogli bi ste da upoznate osobu kojoj je karijera, kao i vama, na prvom mestu. Neki Strelčevi osvojiće srce osobe koja je uticajna i ugledna. Bićete vođeni nerealnim romantičnim vizijama i na temelju toga ćete imati očekivanja koja neće moći da budu ispunjena. Ali ima i Stelčeva, koji, ako otvore svoje srce i postanu tolerantniji, mogu naći pravu ljubav, za koju se može reći da je suđena. U ovom periodu Strelčevi su uglavom šarmantni, lako osvajaju i privlače potencijalne partnere, znaju kako da naprave atmosferu i kako da zadive nekog ko traži lepe reči ili snagu osećanja. To se odnosi i na one koji su u braku, koje će sa lakoćom oterati dosadu i zameniće je nežnošću, opraštanjem i tolerancijom.

Zdravlje

U prvoj polovini nedelje možete imati sklonost upalama, osetljivost na stres i pad imuniteta. Naravno, moraćete poraditi na sebi, svakako da je poseta lekaru neminovna. Kraj nedelje donosi vašem organizmu poboljšanje. Prijaće vam da se više krećete, posebno da malo više šetate. Povedite računa malo više o svojim navikama. Unos vode je takodje vrlo važan, kako bi ste bili zdravi i dobro se osećali. Moguće su i manje tegobe sa urogenitalnim sistemom, pa nije naodmet da posetite lekara. Smanjite unos kafe i šećera.

JARAC

Posao

Na poslu vas čeka manje uzbuđenja nego na emotivnom polju. Nedelja neće biti poslovno dosadna, ali ni preterano uzbudljiva. Priliv novca biće stabilan i neće preterano varirati. Prave poslovne promene događaće se iznutra. Razmišljaćete o tome šta vam zapravo znači trenutni posao i želite li nešto da promenite. Ponajviše vas ubija monotonija. Vama je važna dinamika, dešavanja na svim životnim nivoima. Možda uložite i novac u dodatno obrazovanje, a možda uspostavite dobar i ravnopravan odnos s nadređenima. Dobro će vam ići rad u svim kreativnim sferama, a oprobaćete se i u društveno – korisnom radu.

Ljubav

Mnogo lakše ćete se uskladiti sa voljenom osobom i otkriti bezbroj zajedničkih stvari, umesto da se svađate zbog različitih mišljenja. Komunikacija je mnogo bolja i vrlo je važna za ostvarenje boljeg odnosa među vama. Nakon dužeg analiziranja doći ćete do pozitivnih zaključaka i ostvarićete sklad u ljubavnom životu. Pripremite se, jer ćete prepoznati svoje greške i moraćete da preuzmete odgovornost za neke propuste. Ako ste slobodni, mogla bi da vas privuče osoba iz inostranstva. Možda ćete se naći u toj vrsti odnosa. Ako studirate, u tom okruženju možete upoznati zanimljivu osobu. Oni koji rade, upušaju se u vezu sa nekim iz poslovnog okruženja ili sa nekim ko je na položaju.

Zdravlje

Prva polovina nedelje vam donosi dobro zdravlje. Više se odmarajte i praktikujte svakodnevne rekreativne fizičke vežbe. Izbegavajte da budete previše pasivni. Druga polovina nedelje donosi pojačanu osetljivost na stres, bolove u glavi, kao i urološke smetnje. Učinite preventivu da to sprečite. Kako vam je zdravlje promenljivo, kontrolišite krvnu sliku i potrudite se da budete spremni da promenite loše navike. Pojačajte unos vitamina, kako bi svom organizmu obezbedili sve što mu je potrebno. Izbegavajte delikatese i brzu hranu.

VODOLIJA

Posao

Neće vam nedostajati ni hrabrost, ni inventivnost, ali dobro promislite pre nego što krenete u potpuno novo poslovno područje. Bićete moralna vertikala svoje radne sredine i donosićete odluke koje doprinose svima. U trenucima bez inspiracije oslanjaćete se na sreću, koja voli ponekad da se osmehne i onim neodlučnima. Najbolje ćete se osećati tokom timskog rada. Bićete nezamenjiva karika i bila bi šteta potrošiti sve vaše talente na samostalni projekat. Imaćete odlične kontakte sa inostranstvom. Priliv novca je nestalan, pa ga stoga nemojte trošiti na nepotrebne stvari, jer morate razmišljati kako ćete dočekati kraj meseca.

Ljubav
Ovo je idealan period za ostvarenje veće bliskosti, većeg obostranog poverenja, za dogovore oko zajedničkih ulaganja, ali i povezivanja na dubljem nivou. Zanimaće vas samo ozbiljna veza. Bićete hrabriji i otvoreno ćete razgovarati o osećanjima. Sada ste spremni da se otvorite i pokažete svoju ranjiviju i strastveniju stranu. Planete podstiču bliskost, dublje povezivanje i nove veze. Stari nesporazumi, sukobi i sumnje sada pripadaju prošlosti, pa ćete i odnos podići na viši nivo. Situacija se može okrenuti na bolje, ako odnos nije narušen ili nema više ljubavi. Mnogi parovi će prolaziti kroz transformaciju i promene. Naravno, može doći i do avantura koje neće potrajati, ali će biti intenzivne i stimulativne.

Zdravlje

Vasa osetljivost na hladnoću i stres će biti pojačana tokom nedelje. Zbog toga izbegavajte da se izlažete hladno, vetrovitom i vlažnom vremenu, ali i boravku u neprovetrenim prostorijama. Moguća je prehlada, kao i problemi sa organima za varenje. Potrebno je svakako veće kretanje, da se redovno odmarate i praktikujte odredjeni vid relaksacije, kako bi izbegli stres. Vaša ishrana bi trebala da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže biljna vlakna,radi lakše probave, kao i ugljene hidrate. Važno je da vam mentalno zdravlje bude na prvom mestu.

RIBE

Posao

Koliko god da vas pritiskaju razni poslovni problemi, vi ste tvrdoglava mazga koja zna da se čelik kali dok je vruć. Nije vam teško da prolijete znoj i da se pomučite kada znate da će vaš trud biti i te kako nagrađen. Možete završiti na plaćenoj i uglednoj poziciji. Zaslužićete svaku nagradu koju dobijete, zato što niste odustali od svojih sposobnosti, čak i kada su sve okolnosti bile protiv vas. Nemojte da se opustite, čeka vas još mnogo teškog rada i izazovnih promena. Doživećete i neke ružne momente, ali umete to da shvaite na pravi način, kao sastvani deo posla. Radićete sa ljudima s raznih lokacija.

Ljubav

Osetićete potrebu da vise vremena provedete sa voljenom osobom. Za većinu Riba, stalno je prisutan osečaj dužnosti i obaveze. Prihvatite ih i potrudite se da ih ispunite, uključite se u porodične poslove kako bi vaš život u dvoje bio bolji. Jedino tako moći ćete da održite sklad i moći ćete da uživate. Nije loše družiti se kroz zajedničke poslove, to može osnažiti vaš odnos, ako uspete da unesete malo zabave u obavljanju svakodnevnih poslova. Neke Ribe će brzo shvatiti da se sreća gradi svakodnevno. Komunikacija će biti sve bolja, te se lako možete dogovoriti oko podele porodičnih obaveza. Ako tražite novu ljubav, prolazićete kroz fazu emotivne nestabilnosti, ali vas to neće sprečiti da uživate. Može vas privući neko iz poslovnog okruženja.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete i da svoju kondiciju održavate u formi, jer će vam imunitet bii oslabljen. Moguća je otežana cirkulacija u predelu stopala, kao i povišen krvni pritisak, ali i pojačana podložnost stresu, što može biti uzrok psihosomatskih smetnji. Zbog toga je potrebno da izbegavate loš uticaj drugih iz vaše okoline, bilo na poslovnom ili ličnom planu. Važno je da mogućnost za bilo koji problem svedete na minumum i da radite na merama prevencije. Ova nedelja nije povoljna za bilo kakve rizike na polju zdravlja. Obratite pažnju na saobraćaj, ali i na klizav kolovoz.

(Alo.rs)

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …