SRPSKI DOKTOR NAPADNUT OD STRANIH SLUŽBI: Alek Račić pod stalnim napadima i cenzurom

Kako se prema našim izvorima MUP Republike Srbije nije upuštao u dalje istrage oko napada na prof.dr Aleka Račića i njegovu porodicu, čak ni posle otvorenih i javnih pisanih izjava i govora mržnje epidemiologa Radovanovića, upiustili smo se u istraživačko novinarstvo.

Izvor iz Srpskog Lekarskog Društva nam je potvrdio da epidemiolog Radovanović duže vreme vrši pritiske protiv profesora Račića, a poslednji je bio preko gen.sekretara SLD, prof. Radlović Nedeljka.

Radlović je od strucče službe SLD trazio obrazloženje zašto profesor Račić toliko gostuje po TV emisijama ispred SLD i iznosi stavove o pandemiji, ali je od strucne sluzbe dobio odgovor da u izjavama profesora Račića nema nista protiv zakonito, neosnovano ili nestrucno, a poznato je da Radlović nikad tako nesto ne bi uradio i pitao da epidemiolozi Radovanović ili Kon to nisu to od njega trazili, dakle razotkriveni su u SLD.

Danas nam je izvor iz GAK u Višegradskoj javio da je u KC Srbije bila ekipa Happy TV da snimi sa profesorom Račićem interviju o posledicama bombardovanja 1999.,ali je najurena od strane obezbedjenja.

Novinarka i kamerman su se uredno predstavili na ulazu u polikliniku i rekli kod koga idu i zbog cega, kao i svrhu intervijua. Radnik obezbedjenja je ti sve uredno preneo uoravi KC Srbije pred njima ali jе dosao odgivor koji je i samo obezbedjenje iznenadio, da profesor Račić više ne moze ni o posledicama bombardovanja da daje izjave.

Posto je reč o poznatom patrioti bez cene korupcije, skinuo je hiruršku uniformu, izašao ispred zgrade klinickog centra i dao interviju o posledicama bombardivanja na ukici između poliklinike i GAK u Višegradskoj.

Iz ovih situacija se vidi kakve pritiske i od koga trpi prof. Račić pa je nemoguce da MUP Srbije odbija da te ljude sasluša na okolnosti kad je sve više nego očigledno.

Reč je inace o zdravstvenim radnicima koji nikada ni u cemu nisu pomogli lečenje cerke profesora Račića od malignog tumora mozga vec to ni ne pominju iako su u obavezi.

Kada je RFZO odbio da isplati refundaciju troskova neophodnog lecenja u inostranstvu tom detetu, niko od njih nije osudio takav postupak iako je rec o nemedicinskom postupanju i osveti prema ocu deteta.

Uprava KC Srbije nikada ni od ministarstva ni od RFZO nije trazila obavestenje o razlozima za odbijanje refundacuje za dete svog lekara, koje je jedva prezivelo.

Dakle proverene patriote i strucnjaci se kažnjavaju od strane agenata stranih privatnih farmaceustkih kompanija pod okriljem nasih drzavnih organa!

(slavija-info.com)

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …