Kolika košta podrška izdaji?

Cena je ustanovljena iz “Topličkog ustanka“, vojne kasarne. Baš zgodno mesto i naziv… Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će “posebnu finansijsku pomoć dobili svi građani koji žive na Kosmetu, i to nezaposleni po 200 evra, dok će svi ostali kao i svako dete dobiti po 100 evra…. to znači da će petočlana porodica, u kojoj dvoje odraslih zaposlenih dobiti 500 evra, a ako su dvoje nezaposlenih 700 evra“.

Nije jasno koliko će dobiti porodica prerano preminulog Mirčeta Jakovljevića iz Plemetine, koja broji jedanaestoro dece.

Nikakve sumnje nema da preostalim Srbima na KiM treba pomoć države Srbije. Ali ne tako što ih se tera da glasaju za samoproglašene šiptarske separatističke institucije! Bolje bi bilo da država Srbija uz pomoć UNMIK-a i OEBS-a i podršku EULEX-a i KFOR-a, raspiše sve nivoe izbora u svojoj južnoj pokrajini koje će sprovesti gore pobrojane četiri međunarodne misije.

Na to ima pravo Rezolucijom 1244, a ima i misije koje su za to plaćene. Ako to nisu u stanju da urade, onda odmah moraju biti najureni sa KiM, a Srbija mora da sprovede svoje ustavne obaveze i ovlašćenja. Država koja ne drži do svog Ustava i zakona, ne treba da postoji. Šiptarske institucije moraju biti bojkotovane svuda i na svakom nivou. Sve ostalo je kolaboracija sa neprijateljem.

Uzgred, da podsetim predsednika svih građana Srbije, Aleksandra Vučića, da po trenutno važećim podacima, država Srbija ima skoro jedan milion svojih državljana na KiM. Sa važećim srpskim identifikacionim dokumentima i svim im pripadajućim pravima. Jedan među njima, kamilica, Naser Keljmendi, je pre neki dan priveden, pa pušten, u Loznici, sa srpskim dokumentima, bez obzira na međunarodnu poternicu.

Potpuno je očigledno da je Vučićeva selektivna darežljivost naprasno izazvana zarad “43.800 glasova koje je dobila Srpska lista“. Iskreno govoreći, šiptari su puno zaslužniji za postojanje i delovanje “Srpske liste“.

Zarad njih je stvorena, kod njih je upisana u registar partija, njima plaća poreze i doprinose, od njih dobija budžetska sredstva za rad, od njih dobija plate, njima je položila pisanu i usmenu zakletvu očuvanju i izgradnji nezavisne države kosova – NDK.

To je njihovo čedo i čedo tajnih dogovora Vučić-Tači. E sad, jeste da oni potražuju sivu eminenciju i potpredsednika “Srpske liste“, Milana Radojičića, zbog eventualne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, ali ostali su “djem te mire“, dobri momci, rade na jačanju NDK.

Pa se Vi braćo Srbi na KiM preračunajte vredi li 700 evra odricanje od srpskih identifikacionih dokumenata, učestvovanje na protivustavnim i protivzakonitim šiptarskim izborima i glasanje za nekakve liste Srba, a u ime prihvatanja NDK u davanju podrške izdajniku što Vam živima kopa raku.

Jedino Vi možete da date Aleksandru vučiću tapiju na izdaju, a sa budžetskim novcem svih građana Srbije.

Da se razumemo – Aleksandar Vučić je odavno i de facto i de jure priznao NDK. Davanjem potpisa Izraelu da prizna NDK prešao je de jure Rubikon. Prethodno implementirane de facto izdajničke radnje, gašenje svih prerogativa državnosti Srbije na AP KiM, uključujući i podizanje granice između AP i ostatka Srbije i potpisivanje niza kriminalnih ugovora, bio je samo uvod u galopirajuće uterivanje Srba u šiptarski tor i omogućavanja separatistima da stvore „Veliku Albaniju“.

Sada mu nije dovoljno što je skoro sve obavio, sada mu je potrebno da Vi to overite, za 700 evra, pa će Vam sutra s pravom reći – sami ste tražili, sami ste glasali, sami ste se odrekli dokumenata i identiteta, Rezolucije, Ustava i zakona Srbije, međunarodnog prava, glasali ste po zakonima i ustavu NDK. E tome će poslužiti tih 700 eura.

Jer on jedino zna i ume da razgovara jezikom izdaje, laži, obmana, korupcije i kriminala.

Bez Vašeg priznanja i prihvatanja da živite u drugoj državi, ne može postojati ni Aleksandar Vučić ni ni ostale liste “Vučijevih, ili Tačijevih” Srba.

On na vlasti opstaje samo zato što Vas žive prodaje!

Jeftino, za mogućih 700 evra, kome više, kome manje. I to onima koje on proveri da stvarno žive “dole“. A spisak će mu pripremiti ti “predstavnici 10 većinski srpskih opština“, isti oni koji su pretnjama gubitka srpskih prihodovanja ucenili srpske nesrećnike da moraju kolektivno da izađu na samoubilačko glasanje za NDK, bez srpskog identiteta, a u slavu “normalizacije odnosa i pravno obavezujućeg sporazuma“.

Cena je porasla. Onomad je glas za izdajnika vredeo 100 evra. Pa ulog je veći, nisu više samo srpski bubrezi na prodaju, sad je na prodaju srce Srbije. U stvari, cela Srbija je na prodaju!

“Sastanku Vučića sa političkim predstavnicima Srba sa KiM prisustvovali su i predsednici privremenih organa u 10 opština sa većinski srpskim stanovništvom”.

Jasno i glasno – tako nešto ne postoji po Zakonu o lokalnoj samoupravi Republike Srbije, član 87, stav 1, 2, 3. Ti nazovi “privremeni organi“ su odavno prošlo vreme. Svima su istekli mandati, pa su automatski nelegalni po srpskim zakonima, jer Srbija, kako-gde, 10 i više godina nije organizovala i sprovela lokalne izbore na KiM. Osim toga, tih „10 opština“ formirane su po samoproglašenim šiptarskim zakonima i “Ahtisarijevom planu“. I jedno i drugo je skupština Srbije odavno odbacila kao nevažeće, što će reći da Aleksandar Vučić i njegova “ekipa“, punim plućima, potpisima i budžetskim novcem svih građana Srbije, bestidno i bestijalno, pomažu, razvijaju i učvršćuju NDK i “Veliku Albaniju” na teritoriji Srbije.

Postavlja se pitanje na osnovu kog kriterijuma i zakona je Aleksandar Vučić odlučio da razgovara sa nelegalnim predstavnicima 10 većinski srpskih opština sa KiM, a izostavio da pozove i predstavnike ostalih još nekoliko desetina opština na KiM koji su i dalje na platnom spisku Republike Srbije?

Kako sam već više puta naveo, udruženi zločinački poduhvat u produženom trajanju i teška krivična dela protiv ustavnog poretka i teritorijalnog uređenja Srbije biće sankcionisana u oslobođenoj Srbiji.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika UNMIK-a

(Direktno.rs)

Check Also

EU će izgubiti više od Rusije ako konfiskuje imovinu!

Moskva je sastavila paket mera odmazde u slučaju da zapadne zemlje zaplene rusku suverenu imovinu …