SSP: Vučiću, ne uznemiravaj narod i priznaj – Belivuk mafiju si ti lično napravio …

Stranka slobode i pravde (SSP) poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prekine sa medijskom torturom i da javnosti Srbije prizna ono što zna cela Evropa – da je Belivukov klan proizvod njegovog režima, da je nastao i delovao uz podršku i učešće njega lično i njegovog okruženja.

Umesto što u kasne večerenje sate, kršeći više zakona, preko svih TV stanica uznemirava narod i iznošenjem dokaza u javnost ugrožava istragu tužilaštva protiv Belivukove grupe, neka javnosti objasni kako je i zašto preko ovih kriminalaca stavio pod kontrolu navijačke grupe, kako ih je koristio kao batinu za obračun sa političkim neistomišljenicima, za terorisanje građana u izbornim kampanjama, ali i za napade na novinare.

Belivuk i ekipa nisu postojali 2012. kada je Vučić došao na vlast. Njima slični su bili uhapšeni ili je za njima raspisana poternica. Mutavi, Nevolja i ekipa se pojavljuju i rastu paralelno sa rastom kontrole koju je nad svim što se u državi dešava uspostavio Aleksandar Vučić.

Od države su dobili dozvolu da se bave najgnusnijim kriminalnim poslovima, kao i potpunu zaštitu za dela poput trgovine drogom, ali u ubistva koja su činili godinama.

Pokušavajući da izbegne ličnu odgovornost Vučić i Vulin pokreću istragu protiv Belivuka, ali samo za period od 2019. godine do danas! Sve što su ranije radili, a radili su iste stvari, im je oprošteno.

Zato je ono što se danas dešava samo pokušaj Aleksandra Vučić da medijskim spinovanjem zaštiti sebe i svoje privatno okruženje i da za sav kriminal optuži  nekoliko ljudi čiji zločini su tragična posledica njegove lične opsesije da u srcu Evrope ima nekontrolisanu vlast.
Džemper je počeo da se para i to više niko ne može da zaustavi. Vučićev kriminalizovani režim je toliko iznutra truo, da se sam od sebe raspada.

Srbija je zbog kriminala i bezakonja ponovo tema u crnim hronikama stranih medija i u međunarodnoj javnosti, a ovakva slika Srbije je rezultat Vučićeve devetogodišnje vlasti – stoji u saopštenju Stranke slobode i pravde.

(Direktno.rs)

Check Also

Pravoslavlje u borbi za čast i nezavisnost otadžbine!

Poziv Patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila da se proglasi božićno primirje u Ukrajini i …