ŠOKANTNA ISTRAGA POKAZALA: Ljudi koji upravljaju pandemijom, povezani sa industrijom vakcina – ZAŠTO VAKCINIŠU CEO SVET

Vlada Velike Britanije ima zadatak da vakciniše celokupno stanovništvo Velike Britanije eksperimentalnom genskom terapijom.

Njihovo navodno obrazloženje je zaštita od „smrtonosnog“ virusa. Ali to jednostavno nije slučaj, rezultujuća bolest statistički ubija samo 0,2% osoba koje zarazi, a većina tih smrtnih slučajeva jesu stariji od 85 godina i ima druge zdravstvene probleme.

Dakle, ostaje pitanje: „Zašto vlada i naučni savetnici tako očajnički žele da vakcinišu svakog muškarca, ženu i dete u Ujedinjenom Kraljevstvu?“. Evo objašnjenja. 

U aprilu 2020. godine, „Glavni naučni savetnik“ vlade Velike Britanije – Patrik Valans postavljen je na čelo nove „Radne grupe za vakcine“. Cilj ove radne grupe bio je „pokrenuti, ubrzati i koordinirati napore u istraživanju, a zatim i proizvodnji vakcine protiv koronavirusa“.

Pa nije li zanimljivo kako je do jula 2020. vlada Velike Britanije potpisala ugovor sa GlaxoSmithKline-om da obezbedi 60 miliona doza neproverene, eksperimentalne vakcine koja se još uvek razvijala za borbu protiv SARS-CoV-2? Zanimljivo jer glavni naučni savetnik i šef „Radne grupe za vakcine“ ima akcije u vrednosti od 600.000 funti u farmaceutskom gigantu GlaxoSmithKline.

Patrik, koji je imao ogroman uticaj u diktiranju vladinog odgovora na navodnu pandemiju SARS-CoV-2, ima preko 43,111 akcija u kompaniji.

Ali sukob interesa se tu ne završava – on je nekada bio predsednik GlaxoSmithKline-a. Kompaniji se pridružio u maju 2006. godine kao „šef otkrivanja lekova“, postajući viši potpredsednik za otkrivanje i razvoj lekova, pre nego što je konačno postao predsednik 2006. godine.

Kada je pompezni ministar zdravlja, Met Henkok saznao za ovo, rekao je: „Pa, nisam znao za to dok to nisam pročitao u novinama.“ Upitan da li misli da je trebalo da bude obavešten kao ministar zdravlja, odgovorio je: „Ne, ne naročito“.

Nedavno je zamenik glavnog medicinskog službenika za Englesku – Džonatan Van Tam rekao da je „savršeno moguće“ da se „CV“ vakcina može licencirati za decu do kraja godine, navodeći da veruje da „većina glavnih proizvođača počinje da usmerava pažnju“ na licenciranje vakcina za mlađe od 18 godina”.

Ali više puta nam je rečeno da deca nisu u riziku od bolesti CV-19, pa zašto, pobogu, treba da ih vakcinišemo? Pa, istorija karijere profesora Van Tam-a može da razjasni zašto je toliko nestrpljiv da vidi decu vakcinisanu protiv bolesti od koje navodno ne oboljevaju.

Van Tam se pridružio farmaceutskoj industriji 1997. godine kao pomoćni direktor u kompaniji SmithKline Beecham. Zatim je postao šef medicinskih poslova u kompaniji Roche u aprilu 2001. godine, pre nego što se pridružio Aventis Pasteur MSD u februaru 2002. godine kao britanski medicinski direktor.

2010.postao je savetnik Svetske zdravstvene organizacije, tokom pandemije gripa H5N1. Njegov savet je bio da se sprovede program masovne vakcinacije za borbu protiv virusa gripa H5N1 i taj savet je ispoštovan.

Ali pogodite ko je proizveo vakcine protiv gripa H5N1 i zaradio milijarde funti? SmithKline Beecham i Roche, dva farmaceutska diva za koja je Van Tam radio.

Pa mislite li da Van Tam želi da vakciniše decu radi njihovog zdravlja? Protiv bolesti za koju su nam rekli da deca od nje ne oboljevaju. Ili mislite da želi da vakciniše decu kako bi zaradio milijarde za kompanije kojima služi? 

Pitanje je bilo „Zašto vlada i naučni savetnici tako očajnički žele da vakcinišu svakog muškarca, ženu i dete u Ujedinjenom Kraljevstvu?“. Mislimo da smo vam upravo odgovorili.

Borba.info

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …