Suprugu poznatog glumca naterali da laže: Ne pominje da se razboleo posle primanja vakcine

Suprugu čuvenog srpskog glumca Vlaste Velisavljevića očigledno je neko naterao da ne govori istinu, jer ne pominje da se Vlasta razboleo posle primanja vakcine.

Teško će ostati živ jer su ga priključili na respirator posle čega niko ne ostaje živ.

U svetskoj medicini se odavno zna da se oboleli od gripa, a to su i oboleli od korone, ne smeju priključivati na respirator jer se smrtnost povećava na 80 posto.

Teško preživljavanje na respiratoru se povezuje sa činjenicom da su tada oboleli u veštački izazvanoj komi, pošto se respirator priključuje cevima u pluća, pa oboleli ne može da iskašljava sluz iz pluća pa se usled toga uguši.

Srpski lekari neznalice možda to rade i po naređenju jer treba narod naterati na vakcinaciju plašenjem sa smrtima poznatih ličnosti.

Kako B92 prenosi, supruga poznatog glumca Nada je izjavila sledeće:

“Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim”, rekla je Nada Velisavljević za naš portal.

Kako kaže, pozitivno je to što glumac nema hronična oboljenja, ne pije, ne puši i slično.

To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu”, dodala je.

Podsetimo, srpski glumac Vlasta Velisavljević primljen je u bolnicu “Dragiša Mišović”, a mediji su preneli da je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen i na respirator.

Check Also

Svaka sledeća generacija gora od prethodne, kako to zaustaviti?

Zašto niko u Srbiji ne govori o tome da nam je svaka generacija dece gora …