SRĐAN NOGO: Tužioci i sudije koji su potpisali hapšenje doktorke Jovane Stojović će biti uhapšeni

Kod 90% svetske populacije ovaj srednjoškolac Bil Gejts izaziva strah i paniku zadnjih 10 godina, pa mu niko nije poslao policiju da mu pretresa kuću i firmu.

U medicinu se razume ko Mara u kriv… Dr Jovana je završila medicinu, i zna ono o čemu govori.

Ovo povodom skandaloznog hapšenja lekara (sinoć je priveden i dr Alek Račić), poručuje političar Srđan Nogo i obećava da bi kao ministar pravde pravno gonio tužioce koji su ovo potpisali.

Tužioci i sudije koji su potpisivali ovakve i slične stvari, svi do jednog moraju da budu razrešeni, uhapšeni i procesuirani.

Ko želi da se vakciniše, neka se vakciniše, ko ne želi, ne mora, i niko ne može da vrši pritisak, diskriminiše ili agresivnom kampanjom pritiska ljude da se vakcinišu. Ustav je jasan. Stalno neke podele, veštački sukobi. Pa, jel ima još tema osim vakcine?

Stotine hiljada uništenih biznisa, i ljudi ostavljenih bez posla. Svi smo osiromašili, a računi i dažbine samo stižu. Pokradene milijarde – na maskama koje su nabavljane za 2, a prodavane za 200 dinara prošle godine, na respiratorima, medicinskoj opremi, reagensima…

Ja garantujem da će, kada mi građani daju poverenje, svi članovi kriznog štaba, i svi odgovorni, biti uhapšeni, osuđeni, i sva imovina im biti oduzeta – poručio je Srđan Nogo.

(Srbin.info)

Check Also

Anđelković: U pitanju je prljavi dil opozicije, sa Vučićem!

Politički analitičar Dragomir Anelković, reagovao je povodom raskola u koaliciji Srbija protiv nasilja i otkrio …