Slavna srpska glumica Ceca Bojković, stala pred kamion! – VIDEO

Na snimku koji je objavljen na Tviteru vidi se slavna glumica koja stoji ispred kamiona i telom ga sprečava da istovari šut u prirodnu oazu Bara Reva u blizini Beograda.

Glumica Svetlana Ceca Bojković danas je svojim telom sprečila kamion da na Bari Revi istovari građevinski otpad, a za Nova.rs je izjavila da se još uvek nalazi tamo kako bi pružila podršku građanima koji danima unazad protestuju zbog divlje deponije na levoj obali Dunava.

„Snimak je nastao pre nekoliko minuta. Još uvek sam ovde, kamion se vratio.

Nisam došla slučajno, namerno sam došla u posetu“, rekla je za Nova.rs Ceca Bojković s lica mesta.

Na snimku koji je objavljen na Tviteru vidi se slavna glumica koja stoji ispred kamiona i telom ga sprečava da istovari šut u prirodnu oazu Bara Reva u blizini Beograda.

Iza nje stajalo je dosta ljudi koji su je podržavali u ovoj nameri.

Bara Reva, nekada oaza prirode na levoj obali Dunava, postala je divlja deponija koja preti da preraste u ekološku katastrofu, zbog čega su meštani koji žive u blizini krenuli u protestne šetnje kako bi odbranili prirodu, komšiluk i svoje zdravlje.

Građani danima unazad protestuju zbog istovaranja građevinskog otpada na Bari Revi, te su džakove otpada odneli i pred Skupštinu grada.

I dok je za njih to ekocid, za beogradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine je samo privremeno postrojenje gde može da se odloži zemlja “iz iskopa” i građevinski otpad.

Uveravaju da taj otpad nije opasan, iako dokumenta koji to dokazuje zapravo još nema.

Nova s

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …