SRPSKI PISAC: Ana Brnabić u “Komitetu 300” – Samo ovo može sprečiti građanski rat u Srbiji – VIDEO

Ana Brnabić je veoma opasna osoba po Srbiju. Nju već pozivaju na sednice u Bilderberg, u Komitet 300. Na nju vladari iz senke najozbiljnije računaju, a nisu uzeli ni Vučića ni bilo koga od njegovih – rekao je pisac i kolumnista NIN-a Dragan Jovanović gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Kako je rekao, radi se o ljudima koji ne samo tolerišu „jednopolne zajednice“, nego je to jedan od njihovih projekata kako bi smanjili broj stanovnika na zlatnu milijardu.

On je govorio i o čuvenoj bankarki Borki Vučić, koju je zvao „tetka“ i sa kojom je bio blizak, a po njegovim rečima „ona je ulazila kod Rokfelera kao u kafanu“.

– Jednom je sa sobom povela Slobodana Miloševića i za taj put dobili su po 500 dolara dnevnice. Sloba je odmah odlučio da za taj novac kupi odelo, da se pojavi u novom odelu kod Rokfelera. Borka mu je rekla: „Jeste baš ćeš ti odelom da fasciniraš Rokfelera, kupi nešto Miri za te pare, neki poklon“.

Međutim, on je ipak odlučio da kupi novo odelo – ispričao je Jovanović. On je naveo da ih je bogataš dočekao te su zajedno ušli u lift. U jednom trenutku Rokfeler je podigao ruku „da pritisne sto i neki sprat“, a onda su ugledali nešto što ih je šokiralo. Šta se dalje dogodilo i šta im je pokazao Rokfeler, možete pogledati na video snimku.

Jovanović je naveo da je kralj Aleksandar Karađorđević bio mason, a da mu je vajar Ivan Meštrović bio šef lože, pa je kralj morao da ga sluša.

– Meštrović je bio šef lože i on je naredio da se sruši Žrnov do temelja i tamo digao spomenik neznanom junaku – kazao je Jovanović. Govoreći o situaciji u Francuskoj, rekao je da je tamo stanje pred vojnim udarom, što se vidi iz pisma upozorenja koje su generali poslali predsedniku Emanuelu Makronu.

– Prvo su penzionisani generali tražili da se obustavi dalji ulazak migranata u Francusku. Pa, pošto to Makronu izgleda nije bilo dovoljno uverljivo, onda je oko 150.000 vojnika zatražilo to isto. A među potpisima su i oni iz Legije stranaca. Da sam na Makronovom mestu ja se tu ne bi mnogo zezao pogotovo što ta vojska ima logistiku i kod Marin le Pen. Svašta može da se desi. Da bi se sprečio građanski rat uvešće se neka vojna hunta – uveren je sagovornik Helmkasta.

Prema njegovim rečima, ovakve vesti iz Francuske slabo dopiru do naših medija, a razlog je da se ne šire takve ideje i u Srbiji.

– Ja sam više puta rekao da izlaz iz ove situacije vidim samo u vojnom udaru, jedino tako može da se spreči srpski građanski rat u kojem bi bilo krvi do kolena. Sofisticirana vojna uprava bi mogla Srbiju da dovede u red za četiri pet godina. Generali su Grčku doveli u red, Španiju, da ne pominjem Južnu Ameriku. Zato te vesti iz Francuske ne prolaze ni na režimskoj televiziji ni na ovim tobože opozicionim – zaključuje Jovanović.

On je kazao da to treba da izvedu pukovnici i majori, jer su generali „po definiciji kupljeni“ ili su „toliko stari da se ne bi bavili tim poslovima“.

– Pukovnici uvek i izvode pučeve, a ne generali. Po meni, to treba da izvedu pukovnici i majori. Ako Srbija nema pet šest takvih pukovnika i majora, onda neka nam je Bog u pomoći – rekao je on. Jovanović je govorio i o tome kako su svojevremeno najmanje dvaput hteli da ga „ucmekaju“ jer je kao novinar otkrivao državne tajne. Govorio je i o hramu Boga Vida koji je napravio na Staroj planini, a takođe je i otkrio tajnu beogradskog „Bermudskog trougla“.

(helmcast)

Check Also

Mogu li SAD da pobede Kinu u ratu?

Ako bi danas došlo, do sukoba između Vašingtona i Pekinga, prevladale bi iskusnije američke snage …