Jovanović: Odlazićemo im na vrata i uzimati ono što su pokrali! – VIDEO

Odlazićemo im na vrata i uzimati ono što su pokrali! 

Predsednik strane Bolja Srbija Dragan Jovanović ispričao je u intervjuu za Pravdu i Helm Kast kako je Topola postala prva opština u kojoj je smenjena vlast Srpske napredne stranke i kojim mehanizmom se treba suprotstavljati Aleksandru Vučiću.

Jovanović je ispričao o fizičkom nasilju kojem su izloženi protivnici Vučići po Srbiji kao i da je i sam bio žrtva terora kada su ga naprednjaci zaključali u Smederevskoj Palanci i uz višesatne pretnje prisislili da odustane od izlaska na lopkalne izbore u toj opštini.

Jovanović kaže da po smeni vlasti treba odlaziti na vrata vodećim naprednjacima i oduzimati im sve što su pokrali od građana Srbije.

On detaljno objašnjava kako funcionipe SNS i kakva je uloga tzv. koordinatora koji faktički vladaju Srbijom i podnose rasporte Andreju i Aleksandru Vučiću.

Jovanović je rekao da veruje da će Vučić biti smenjen u naredne tri godine, ali da će bitnu ulogu u tome odrigrati stranci, oni isti koji su Vučića doveli na vlast.

Kako je došlo do toga da čovek koga su napredaci otimali pre par godina, danas preuzima opštinu i njihove odbornike, i da ga SNS optužuje da on kidnapuje njihove funkcionere saznajte gledajući emisiju:

Borba.Info/Helmcast

Check Also

Ko ima koristi od ubistva Donalda Trampa?

13. jula 2024. u Sjedinjenim Državama izvršen je pokušaj ubistva bivšeg predsednika SAD i republikanskog …