BOGOVI SU PALI NA TEME: Osnovci u Americi pišu peticiju, da se vrati ropstvo!

Peticijom! A nisu to osnovci, koji i ne znaju šta je peticija…

Amerikanci ne odustaju od ambicije da kontrolišu celu planetu. Da propisuju šta je sloboda, na šta obavezuje politička koreknost, da dele dvojke i trojke iz ljudskih prava…

A ne mogu da kontrolišu sopstvenu decu.

Uprkos tome što su SAD već prošle višemesečno ulično dovaspitavanje pod (često i nasilnim) demontracijama pokreta Black Lives Matter, što je liberalni deo tamošnje elite već otklečao zbog predačkog tlačenja crnaca (kao da su svi belci u tome učestvovali), državne sahrane u zlatnom kovčegu crnog narkomana Džordža Flojda kojeg je pri hapšenju života lišio beli policajac i što je na istom talasu Afroamerikanac Lojd ostin došao na čelo Pentagona.

Grupa učenika škole Park Hill South i Misuriju zatražila je – povratak ropstva!

Peticijom! A nisu to osnovci, koji i ne znaju šta je peticija…

Ta američka „naša deca, naša budućnost“ ne kriju da ne podnose crnce i im se sviđa – ropstvo!

Neki od tih peticijaša su po društvenim mrežama ostavljali `komentare` u stilu: „Moći će da rade na mojoj plantaži, a to će im pomoći da smršaju!“

Ovo je direktno aludiranje na činjenicu da su mnogi Afroamerikanci – kao i znatan procenat sirotinje u SAD koja se hrani nekvalitetno, sa dominacijom brze hrane bez voća, povrća, mesa i ribe – gojazni.

Za crne Amerikance još je tipična naklonost piletini (krilca, nogice…) pohovanoj kukuruznim brašnom…

Kao što se i moglo očekivati, roditelji crnih učenika već su zatražili istragu, sa utvrđivanjem inicijatora i sačinitelja peticije i njihovim kažnjavanjem.

Fakti

Check Also

Bajden ponovo šokirao svet: Razmišljao o samoubistvu!

Američki predsednik Džo Bajden je pričao radijskom voditelju Hauardu Sternu, o mračnim vremenima, kada su …