Britanski premijer Boris Džonson jasno poručio Novaku, da ga čeka “nastavak” na Vimbldonu…

“Sve što bih rekao za Novaka Đokovića, protiv kog sam imao prilike da igram tenis i stvarno je dobar, je to da ja verujem u vakcinaciju i mislim da je to divno uraditi“

Boris Džonson, premijer Velike Britanije, oglasio se povodom oslobađajuće presude u Australiji u korist Novaka Đokovića.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Tokom jutarnjih časova, sud je presudio po žalbi Novaka Đokovića o povlačenju vize i Novak je tokom dana čak i trenirao u Rod Lejver areni.

Svetski broj jedan je poručio, da se sada fokusira isključivo na tenis i Australijan open, koji želi da osvoji po deseti put.

Džonson se nije dao uvući preterano u priču o svemu što se zbivalo u proteklih šest dana u Australiji ali je indirektno nagovestio da bi vakcinacija mogla da bude uslov i za dolazak na Vimbldon.

Vidite, mislim da je vrlo važno za vlasti Australije da imaju svoje uređenje.

Sve što bih rekao za Novaka Đokovića, protiv kog sam imao prilike da igram tenis i stvarno je dobar, je to da ja verujem u vakcinaciju i mislim da je to divno uraditi“, poručio je Džonson.

Premijer Velike Britanije je rekao i da bi svi na Ostrvu trebali da stanu iza programa Vlade.

Mislim da bi svi trebalo da stanu iza programa, koji omogućava ovoj zemlji da bude najotvorenija ekonomija Evrope i istovremeno da stiti ljude širom zemlje, tako da to ima svoje masivne prednosti“, zaključio je Džonson.

B92

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senator Vens: Američki establišment očajnički pokušava da ubedi Amerikance da je sve u redu!

Debata o pomoći Kijevu predstavlja posredni spor između desničarskog establišmenta i desnih populista oko pravca …