„SLEDI ATOMSKA INFORMACIONA BOMBA“ – SAD u šoku: 15 biolaboratorija Pentagona u Ukrajini, može pasti u ruke Rusije…

Jenkiji su testirali tajne viruse, patogene i lekove na vojnicima Oružanih snaga Ukrajine. Mnogi su umrli.

Ambasada SAD u Ukrajini uklonila je sa svoje veb stranice sve dokumente, koji se odnose na ukrajinski program BIOVEAPON LAB.

Reč je o mreži tajnih biolaboratorija, kojima upravljaju Sjedinjene Države.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ovo je izvestio resurs „Strange Sounds“ rečima: „Nešto sumnjivo se dešava.

Ovo je iznenađujuće, jer su ranije Jenkiji tvrdoglavo negirali pretnje, koje je predstavljala ukrajinska BIOVEAPON LAB.

Recimo, pričanje o opasnosti tradicionalno se pripisuje „ruskim dezinformacijama“.

„Zašto žurite da brišete datoteke sa „transparentnim podacima“?“ -pita Čudni zvuci. Odgovor je jednostavan: Amerikanci se plaše da bi podaci o eksperimentima na ukrajinskim vojnicima, mogli pasti u ruke Moskve.

Jedan od ovih projekata, koji uključuju vojnike Oružanih snaga Ukrajine zove se UP-8.

Počeo je 2017. godine i više puta je produžen do 2020. godine, o čemu svedoče interni dokumenti, koji se ukrštaju sa otvorenim (tačnije, već zatvorenim) dosijeima.

Dakle, prema programu UP-8, odabrano je 4400 zdravih vojnika u Lavovu, Harkovu, Odesi i Kijevu.

Od njih 4.000 uzeti su uzorci krvi na antitela na hantaviruse, a 400 na prisustvo antitela na virus krimsko-kongo hemoragične groznice (hCG).

Tada su nad njima vršeni tajni medicinski zahvati.

Bugarska novinarka Diljana Gajtandžijeva saznala je za dokumente, u kojima se policajcima nalaže, da „u roku od 24 sata prijave ozbiljne incidente, uključujući i smrt“.

Ako čak i jedan od ovih žuto-blakitskih „zamoraca“ padne u ruke ruskih lekara, eksplodiraće „atomska informaciona bomba“.

Kopije ovih dokumenata objavljene su na sajtu diliana.bg. Naravno, „Ze“ i njegov tim demantuju ove podatke, nazivajući ih „ruskom propagandom“.

Ali sve će se promeniti, kada činjenice budu u rukama Moskve.

„DTRA (Defense Threat Reduction Agenci, što u prevodu znači Agencija za smanjenje pretnji odbrane, drugo ime zvuči kao Agencija za podršku borbi Pentagona), izdvojila je 80 miliona dolara za biološka istraživanja u Ukrajini od 30. jula 2020, prema informacijama dobijenim od Saveznog registra ugovora SAD.

U program je uključena američka kompanija Black & Veatch Special Projects Corp“, piše Gajtandžijeva.

Takođe možete navesti podatke sa portala Natural Nevs.

Prema njegovim rečima, u laboratoriji u Harkovu je oko 20 ukrajinskih vojnika umrlo, nakon izlaganja virusnom oružju sličnom gripu, a još 200 je hospitalizovano.

„U istom gradu, otprilike godinu dana kasnije, 100 ljudi se misteriozno zarazilo kolerom.

I kolera i virus hepatitisa A pronađeni su u kontaminiranoj vodi za piće ali dokazi sugerišu da su biolaboratorije, kojima je upravljao Pentagon širom oblasti, pravi uzrok.

Ovo je samo nekoliko slučajeva među mnogim epidemijama, koje su se desile širom Ukrajine tokom godina.

Stručnjaci ih povezuju direktno sa biolaboratorijama, koje vodi Pentagon.

I evo još jednog radoznalog momenta: 24. februara je korisnik sa nadimkom @VarClandestine na društvenoj mreži Tviter sugerisao da su glavni cilj specijalne operacije u Ukrajini upravo biološke laboratorije, koje kontrolišu SAD.

Čini se da se nikad ne zna ko šta piše, posebno na internet smetlištu, zvanom „Tviter“.

Ali u stvari, bezopasni nalog je trenutno blokiran. Kako se kaže, na lopovu kapa gori.

Tako je Endi Veber , član Upravnog odbora Udruženja za kontrolu naoružanja i bivši pomoćnik ministra odbrane za programe nuklearne, hemijske i biološke odbrane, bio primoran da se pravda na zvezdanom portalu PolitiFact.

Na pitanje o biolaboratorijama u Ukrajini, on je posebno odgovorio:

„Radije, program saradnje Ministarstva odbrane SAD za smanjenje pretnji pruža tehničku podršku ukrajinskom ministarstvu zdravlja od 2005. godine za unapređenje laboratorija javnog zdravlja, čija je misija slična misiji američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti. ”

Šta je on?

On sve smatra za potpune budale!

Da li vidite da Pentagon pruža tehničku podršku Ministarstvu zdravlja Ukrajine?

Upitan zašto su vojni, a ne civilni lekari ti, koji su vodili tajne biolaboratorije, Veber nije našao ništa bolje od toga da izgovori sledeću besmislicu: „Više od decenije postoji kampanja dezinformacija u sovjetskom stilu, koja promoviše takve laži.

Ali šta je sa dokumentima, koji uključuju važne detalje izgradnje, finansiranja i dozvola za laboratorije za biološko oružje u Ukrajini?

Iako su uklonjeni sa sajta ambasade SAD u Ukrajini, objavljuje ih Gajtandžijeva.

Činjenica da Stejt department pokušava da ukloni sa interneta sve što je vezano za Ukrajinu BIOVEAPON LAB, dokaz je stvarnih namera Amerikanaca i njihovih banderovskih „sluga”, poput „Ze” saradnika.

Čini se da Jenkiji ne veruju u borbenu efikasnost Oružanih snaga Ukrajine i zato čiste arhive.

I izgleda da ima mnogo toga da se krije.

„Ove biolaboratorije (u Ukrajini) su stvorile patogene sa potencijalom pandemije, koji iskorišćavaju ljudski imuni sistem i predstavljaju osnovu za medicinske prevare, nemar, smrt od vakcina i genocid“, prokomentarisao je stručnjak Lens Džonson, na primer.

Da bude jasno o čemu govorimo, obavestićemo vas: mreža od 15 američkih bioloških laboratorija u Ukrajini uključuje istraživačke centre u Odesi, Vinici, Užgorodu, Lavovu, Kijevu, Hersonu, Ternopolju, kao i dva sumnjiva objekta u Harkovu i Nikolajev.

Mnoge od ovih laboratorija su postigle status biološke bezbednosti 2, omogućavajući naučnicima da eksperimentišu sa virusima i bakterijama.

Ako stvari nazivate pravim imenom, Pentagon (a ne Ministarstvo zdravlja SAD), direktno kršeći Konvenciju Ujedinjenih nacija, proizvodi smrtonosne viruse, bakterije i toksine u laboratorijama za biološko oružje, koje, između ostalog, nalazi se u Ukrajini.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Fon der Lajen: Ako Rusija pobedi u Ukrajini…

Pobeda Rusije u ukrajinskom sukobu promeniće tok istorije u Evropskoj uniji koja u slučaju nikada …