Dejan Berić otkrio najstrože čuvanu tajnu Ukrajinaca! – VIDEO

Poznati srpski dobrovoljac u Donbasu, snajperista Dejan Berić, gostovao je na Jutjub kanalu HelmKast. Intervjuisao ga je novinar Miodrag Zarković koji trenutno boravi na prvoj liniji fronta u Ukrajini.

Kao i obično, Berić iznosi niz zanimljivih detalja o događajima u kojima je sam učestvovao, govori bez dlake na jeziku i neuvijeno, zbog čega su razgovori s njim uvek zanimljivi.

Dejan Berić je državljanin Srbije koji se početkom 2014. pridružio snagama DNR, te kao snajperista učestvuje u borbenim operacijama protiv nacistički indoktriranih „Azov“ paravojnih jedinica u tekućem ratu u Donbasu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

U Intervjuu, Dejan Berić govorio zašto ruska Specijalna operacija teče „sporo“, tvrdeći da je ruski predsednik Vladimir Putin izdao naređenje da se akcije sprovode tako da bi se umanjili nepotrebni gubici na ruskoj strani, ali i smanjio broj civilnih žrtava koje Ukrajinske jedinice često namerno izlažu opasnosti.

Ceo intervju možete pogledati na video snimku:

Takođe, Berić uznosi podatak obaveštajnih službi da je Ukrajina bila spremna da kapitulira u aprilu, ali da ih je Amerika sprečila u tome.

Borba.Info/informer

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Kineski brodovi i avioni proterali američku raketnu krstaricu, iz svojih teritorijalnih voda!

Američka raketna krstarica klase Ticonderoga Chancellorsville izvršila je invaziju na teritorijalne vode NR Kine ali …