Bajden saopštio da je dobio rak, zbog uticaja zagađenja životne sredine!

Američki predsednik Džo Bajden saopštio je da ima rak, zbog uticaja zagađenja životne sredine.

Kako je američki lider rekao tokom svog govora u Masačusetsu, u gradu Klejmont (Delaver), gde je proveo detinjstvo, bilo je mnogo rafinerija nafte, tokom mraza je bilo potrebno „bukvalno oprati mrlje od ulja“ sa prozora.

“Zato ja i mnogi drugi ljudi, sa kojima sam odrastao imamo rak.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

I zato je Delaver dugo vremena imao najveću stopu raka u zemlji”, rekao je on.

Potom je pres-služba Bele kuće pojasnila da je Bajden mislio na lečenje raka kože, od kojeg je oboleo pre stupanja na dužnost.

Kevin O’Konor, predsednikov lekar, objavio je zdravstveni izveštaj prošle godine, u kojem se ne pominje nijedan trenutni rak, navodi Njujork post.

Pre predsedničkog mandata, Bajdenu je uklonjeno nekoliko nemelanomskih kožnih izraslina, a O’Konor je njihovu pojavu objasnio rekavši da je američki lider u mladosti provodio dosta vremena na suncu.

Bajden, koji ove godine puni 80 godina, najstariji je Amerikanac, predsednik u istoriji, a kritičari ga redovno optužuju za mentalni pad, navodeći česte gafove i trenutke, kada izgubi tok misli.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …