Mlađa Đorđević: Vučić sprovodi ultimatum Nemačke – Evo šta su tražili da uradi Srbima! VIDEO

Na čelu Srbije imamo izdajnika kakvog nismo nikada imali, ali Vučić nije izdajnik samo zbog Kosova i Metohije.

On je izdajnik zbog Rio Tinta, što naše vode, rude i zemlju daje strancima zarad opstanka na vlasti, on je izdajnik jer je krši ustav po raznim pitanjima, jer ne poštuje nijednu instituciju u zemlji, jer je legitimisao mafiju koja vlada ovom zemljom, jer je zloupotrebio sve medije, jer nas je posvađao jedne sa drugima, jer je pokrao sve izbore, jer je prezadužio ovu zemlju kao niko u istoriji, rekao je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta „Olsobođenje“, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

On je kazao da je zbog svega toga pokret na dan bombardovanja, 24. marta planirao na dva nadvožnjaka transparente „Vučić izdajnik“ sa njegovim fotografijama sa Šrederom, Tačijem, Milom Đukanovićem, Blerom, i transparent „Ne u NATO“.

– Tamo ih je dočekala organizovana grupa policije i komunalne policije, BIA, saobraćajne policije i ukupno ih je bilo četrdesetoro, na osmoro naših ljudi.

Oni nisu ni uspeli da razviju transparente, već su ih zaustavili, pretresli i njih i auta. Zamislite, pukovnika Janka Todorova koji je ranjen tokom NATO bombarodvanja, pretresaju na dan početka NATO bombi kao kriminalca. I zatim su napisali prekršajne prijave, navodno po nalogu sudije, ne pisanom, nego su navodno bili na telefonskoj vezi sa sudijom – priča Đorđević.

Nakon toga, Pokret se odlučio da kao reakciju štampa milion nalepnica, da cela Srba može da vidi Vučićeve fotografije sa Blerom, Đukanovićem… – Tu je i Klinton, čiju je kampanju podržao sa dva miliona dolara, i koji ga tapše po ramenima kako je dobar momak.

I naravno njegov partner ratni zločinac Tači sa kojima je svih ovih godina dogovarao i pregovarao – ističe vođa Oslobođenja. Prema njegovim rečima, Vučić ne bi nikada dobio izbore bez prevare i međunarodne podrške.

– On je sada u situaciji da se iživljava nad ovim narodom, i to i radi. I to radi sa zadovoljstvom, 24 sata, pošto sam kaže da ne spava, on se bavi političkom manipulacijom i lečenjem svojih kompleksa – naveo je Đorđević.

Devet godina njegove vlasti je poplava i mulj i mi ćemo posledice te poplave videti tek kada se voda povuče i kada počnemo da čistimo taj mulj. – Sve što se radi u ovoj zemlji je kriminal, korupcija i mafija. SNS je mafijaška organizacija.

Ne sudije, već čistačice u sudu da se zaposle, on mora da potpiše. A sve ove medijske afere koje se smenjuju treba da prikriju činjenicu da tužilaštvo u slučaju protiv klana Veljka Belivuka nema ništa – kazao je Đorđević.

On je rekao da SNS ima 200.000 robova, koji rade po ugovorima o privremenim i povremenim poslovima i koji moraju da slušaju sve što im se naredi kako bi sačuvali posao.

Takođe je ocenio da je Vučić pred krajem, da je vlast SNS „trulo drvo koje narod može da obori“. Đorđević je otkrio koji sraman uslov je Nemačka postavila Srbiji, što Vučić svesrdno ispunjava, a o kakvom se ultimatumu radi možete pogledati u emisiji.

Check Also

Pravoslavlje u borbi za čast i nezavisnost otadžbine!

Poziv Patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila da se proglasi božićno primirje u Ukrajini i …