Optuženom za ubistvo Supruge Jelene, Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor!

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, a ispred zatvora sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Pošto se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je za Kurir dao i kratku izjavu.

– Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista – kaže za Kurir Zoran Marjanović.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Međutim, Zoran i Zorica nisu mogli odmah da krenu jer su imali peh sa automobilom.

Zorica je odmah za Kurir objasnila šta se desilo.

– U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi.

On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

– Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut – navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Kurir.rs

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …