13 porodica kontrolišu ceo svet

Oni, vladari sveta, zastupljeni su svuda, širom različitih zemalja i kontinenata. Od Evrope do Kine.

Oni su potomci iluminata, stvaraju globalnu policijsku državu u kojoj ste vi i vaše slobode nebitni.

Izuzetnog statusa, elita elite, organizacija poznata kao Savet 13 porodica, stoji iza svih glavnih događaja u našem svetu, ona izaziva te događaje, organizuje ih, upravlja njima i od toga profitira. Ali profitiranje ne znači nužno novac, to je svakako deo, ali glavna stvar je moć.

Oni veruju da im je pravo da upravljaju društvom planete dato pri rođenju, da su potomci drevnih bogova i da odozgo imaju pravo da kontrolišu stanovnike planete.

Evo spiska porodica za koje teoretičari tvrde da imaju moć nad nama:

 1. Rokfeler
 2. Rotšhild
 3. Dupont
 4. Kenedi
 5. Onazis
 6. Astor
 7. Bandi
 8. Friman
 9. Li
 10. Rejnolds
 11. Rasel
 12. Kolins
 13. Van Djun

Ovaj spisak nije konačan, jer se u različitim izvorima ta imena ponavljaju, mada se svi slažu da su to najmoćnije dinastije, a upravo su one odgovorne za svojevrsno “zauzimanje sveta”.

Svaka od gore pomenutih porodica iza sebe ima svoju mračnu istoriju, a njihovo celokupno bogatstvo procenjuje se na trilione dolara.

Porodica Rokfeler

Jedna od najmoćnijih porodica na svetu, Rokfelerovi imaju ekstremno bogatstvo i moć. Osim svoje imovine u nekretninama i industriji, kao i njihovih političkih veza, Rokfelerovi su velike količine novca davali verskim organizacijama, za koje oni koji izučavaju Iluminate tvrde da su zapravo “poligoni za sataniste”.

Oni su takođe bili instrumentalni u formiranju ključnih grupa Iluminata, kao što je Savet za spoljne odnose.

Porodica Rotšild

Kada istražujete zavere Iluminata, jedno ime se iznova i iznova pojavljuje- Rotšild. Sinovi Majera Amšela Rotšilda su osnovali porodične banke u pet ključnih evropskih zemalja, za koje se kaže da tamo stiču veliko bogatstvo tako što započinju ratove i prodaju oružje obema stranama. Navodi se, da čak i sada političari koji su pod kontrolom Rotšildovih, svoje odluke donose na osnovu toga šta je dobro za tu porodicu, a ne za narod.

Jedna od ključnih porodica američke industrije, porodica Dupont ima poreklo još iz Pariza sredinom 1700-ih godina. Imaju ogromnu industrijsku i komercijalnu imovinu, kao i nekretnine, na istoku, posebno u Delaveru.

Mnogi članovi takođe imaju veze sa masonerijom i raznim grupama Iluminata, kao što su “Bilderberg” i “Trilateralna komisija”.

Porodica Kenedi

Američka politička dinastija koja se proteže generacijama unazad. Ime Kenedi sa sobom nosi bogatstvo, moć i privilegiju. Nekoliko njih je imalo ključne položaje u vladi, uključujući i Džona F. Kenedija. Nekoliko dece Džozefa Kenedija, Džozef Junior, Džon i Robert, imali su tragičan kraj pod misterioznim okolnostima.

Njihova moć je blago opadala u poslednjih nekoliko godina, ali se i dalje kaže da imaju ogroman uticaj.

Porodica Onazis

Gospodari grčkog brodarstva. Onazisovi brodovi su veoma važni u transportu tereta širom sveta. Oni takođe imaju veze sa drugim bogatim porodicama.

Porodica Astor

Ova porodica predstavlja neke od najbogatijih ljudi u novijoj istoriji, a njihovo ime se proteže sve do 1720-ih godina. Njihova moć i bogatstvo se odražavaju u brojnim značajnim obeležjima na području Njujorka koja su nazvana po njima. Značajni članovi ove porodice uključuju mnoge generacije Džona Džejkoba Astora, uključujući i onog koji je poginuo na Titaniku.

Porodica Bandi

Ova porodica ima široke veze sa američkom politikom i vladom, sa nekoliko istaknutih članova koji su uključeni u bratstvo “Lobanja i kosti”. Harvi Holister Bandi i njegova dva sina, Vilijam i MekDžordž, imali su ključne uloge u izuzetno važnim frontovima i projektima masona, kako se veruje.

To uključuje Projekat Menhetn, CIA-u, pitanja nacionalne bezbednosti, privatno pravo, i Savet za međunarodne odnose.

Porodica Friman

Friman je još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Postoje spekulacije da su oni u velikoj meri uključeni u “Sionski priorat”, francusku tajnu organizaciju sa misterioznom (i verovatno izmišljenom) istorijom. Takođe su brojni članovi porodice Friman uključeni u pokret “samopomoći”.

Porodica Li

Li je jedno od najčešćih prezimena u Kini, tako da je teško naći pouzdane informacije o ovoj konkretnoj porodici. Ali, kroz njih će Kina igrati glavnu ulogu u dolazećem Novom svetskom poretku, koristeći svoje ogromno stanovnštvo kao vojsku, i unovčavanjem duga koji SAD imaju prema njima, smatraju teoretičari zavera.

Naime, Li Peng je bio ključni premijer u vesternizaciji Kine, a drugi članovi Li porodice u Kini i Hong Kongu imaju ogromno bogatstvo u nekretninama i proizvodnji.

Porodica Rejnolds

Još jedna od misterioznijih porodica. Drže ogroman deo duvana kroz kompaniju “RJ Rejnolds”, čineći mnoge Amerikance zavisnim od moćnih droga, uz vladu koja im omogućava slobodan rad. Kao američka kraljevska porodica, porodica Rejnolds ima brojne članove masonerije na visokom položaju, mnoge filantropske veze.

Porodica Rasel

Hrišćanski ministar Čarls T. Rasel je odigrao ključnu ulogu u osnivanju pokreta “Bajbl Student“, iz kog su nastale brojne verske grupe, pre svega Jehovini svedoci. Oni koji izučavaju Iluminate veruju da su ove grupe zapravo frontovi satanizma, da se članovi koriste kao topovsko meso Iluminata.

Drugi članovi porodice Rasel su držali vodeće pozicije u “Lobanji i kostima”, masonima i američkoj vladi.

Porodica Kolins

Ovo je jedna od najtajanstvenijih porodica Iluminata. Malo se zna o njihovoj genealogiji ili istoriji, a mogući članovi uključuju astronauta Majkla Kolinsa i glumicu Džoan Kolins.

Porodica Van Djun

Jedna od najmanje poznatih porodica ima veze sa osnivanjem Njujorka, i jedna je od mnogih istaknutih holandskih porodica u ranoj Americi. Kaže se da oni imaju veze sa strukturom američke vlade, bogatstvom i moći zapadne Evrope, i projektima kontrole ume koji se sprovode u ekstremnoj tajnosti.

Webtribune.rs

Check Also

Primena veštačke inteligencije izmakla kontroli: Vlade preko AI „biraju“ misli, diktiraju odluke!

Svaka nova tehnologija donosila je i nešto negativno ali je veštačka inteligencija apsolutni crni rekorder. …