SRPSKI ANALITIČAR OTKRIVA: Zašto su nas zaključali i šta će se desiti – VIDEO

Gost Slavija info tv bio je novinar i publicista Tomislav Kresović. On je objasnio zbog čega je satanistima i ostalim tajnim društvima bitno zaključavanje, kao i širenje straha od bolesti.

Jedna od bitnih stvari je udaljiti čoveka od Boga kako bi Satanu lakše kasnije prihvatio. Za to će im biti potrebno da u ovoj fazi izbace gotovinu iz uoptrebe, jer je elektronskim plaćanjem daleko lakše kontrolisati stanovništvo.

Tj kontrolu ljudi tajna društva vršiće preko mašina. Za tu namenu postavili su u velikoj većini zemalja pa i u našoj svoje poslušnike koji se najčešće nalaze u oblasti tehnologije, digitalizacije i medicine.

Oni će diktirati političarima kako da se rukovode a ovi će to opravdavati pod izgovorom struka je tako rekla.

Vuhan je model po kome će se raditi ove stvari dok se ne postigne potupna kontrola nad ljudskom rasom. Za to je neophodna i kontrola medija kako i ismejavanje slobodoumnih ljudi.

Virus je veliki profit za pojedince a Tomislav je naveo i očigledne primere kako smo opljačkani na osnovu priče o virusu i preporuka struke.

Korporacije će u budućnosti vladati i to najviše imaginarnim strahom. Veze tajnih društava u slučajnu kod nas Rotari kluba i struke je više nego očigledna ali je informacija nedostupna širokim narodnim masama.

Sledeća pandemija biće pandemija gladi kad će milioni migranata iz severene Afrike preći na tlo Evrope.

Kresović je naveo i da samo nekoliko porodica upravlja svetom a to su Soroš, Rokfeler, Gejts, Rotšild i Klinton a da je Vatikan jedan od glavnih centara moći, drugi finansiski je London city dok je vojni i politički Vašington.

U emisiji je bilo dosta reči i o zemljama u regionu i njihovom delovanju u Srbiji, Kosovu i Metohiji i tajnom projektu Vatikana Intermarijum.

VIDEO:

(Slavija info)

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …