Nećete verovati šta je Srđan Nogo rekao i predvideo još 2017. – SVE SE OBISTINILO – ŠOK VIDEO

Kao što sam najavio, američke institucije se oslobađaju od Soroševog uticaja.

USAID se neće više koristiti za uništavanje suverenih država, razgradnju porodice, i hrišćanskih vrednosti, niti će služiti za izvlačenje novca za terorističke aktivnosti globalista.

Preko USAID -a Soroš i globalisti su sprovodio svoju agendu širom sveta, okupirali države i pljačkali novac američkih poreskih obveznika, izvalečeći ga preko projekata da bi finansirali, između ostalog, i terorističke organizacije poput Antife, ističe narodni poslanik Srđan Nogo.

Najšokantnije što ste ikad čuli – SRĐAN NOGO: “Evo koji će srpski političari biti prebačeni u Ameriku na suđenje” – VIDEO

– U to su umešani i najviši funkcioneri u Srbiji, i aktuelne i bivše vlasti, kao i državne kompanije i određeni broj naših tajkuna. Podsećam na moj govor od 29.6.2017. godine prilikom izbora Ane Brnabić za predsednika Vlade (više od pola je cenzurisano, nije zabeleženo na snimku i u stranama beleškama skupštine, što je nezabeleženi skandal), koji se odnosi i na ovu temu:

Izvod iz govora Srđana Noga 2017:

“Koliko ste izvoda iz jedinstvenog biračkog spiska svojeručno potpisali u skladu sa zakonom? Kao ministar za državnu upravu na nezakonit način ste zaključili jedinstveni birački spisak jer su štampani izvodi za biračka mesta bili skenirani bez svojeručnog potpisa i otiska pečata.

To nije u skladu sa zakonom, na šta smo i ukazivali u RIK. To su falsifikati, pri čemu su štampani izvodi za KiM bili netačni i nepotpuni. To je, inače, i krivično delo sastavljanja netačnih biračkih spiskova. Zaprećena kazna je do tri godine zatvora. Evo je i krivična prijava podneta protiv vas, upravo danas, ja sam je podneo Prvom osnovnom tužilaštvu. Znači, dobićete je verovatno na uvid.

Dalje, ovde dosta govorite o radu ministarstva i naročito o e-inspektoru. To je ovaj program gde povezujete upravne inspekcije. Hteo bih da se osvrnem na to. Decembra meseca, 16.12, na tenderu posao je dobila firma „Prointer“. To je firma Slobe Kvrgića i Slaviše Kokeze. Međutim, vi poništavate taj tender gde su oni ponudili 130 miliona dinara i 27.3. na novom tenderu dajete posao firmi „Enetel solušn d.o.o.“. Znači, Slaviša Kokeza i Sloba Kvrgić su nudili 130 miliona dinara, „Enetel“ je ponudio 200 miliona dinara i dobio je posao.

Građani da znaju, najveći posao se dobija na održavanju softvera.

Tu je najveći novac, jer na održavanju jedino ponuđač može ga održavati, ali pre svega e-inspektor omogućava vlasniku uvid u sve moguće upravne postupke, ogromnu moć informacija. Firma „Emetel“ je u vlasništvu Nenada Kovača, zvanog Neša roming. U kakvom ste odnosu sa Nenadom Kovačom? Da li ga lično poznajete? On je kum Nikole Petrovića, koji je kum Aleksandra Vučića, čovek čije smo razgovore puštali iz operacije „balkanski ratnik“, da je prao novac za Darka Šarića.

Zanimljivo, on kupuje firmu od Tahira Hasanovića „Certus“ 2007. godine, to je ova za mobilno plaćanje, i pripaja je „Lanusu“, koja je vlasnik „Busplusa“, tako da je višestruka povezanost.

Sada vas pitam, svojevremeno je bila afera „Kontinental vinds“, da li je Nenad Kovač čovek koji je tražio reket od „Kontinental vindsa“? Vi ste govorili istinu kada ste rekli da Nikola Petrović nije tražio taj reket, jer Nikola nije to radio, ali je to radio Nenad Kovač. On je to radio još u vreme Mikija Rakića. Sve strane ambasade i sve firme koje posluju sa „Telekomom“, sa telekomunikacijama, sa energetikom u Srbiji, znaju za saradnicu Nenada Kovača, koja sa beležnicom obilazi, kaže koliko se uvećavaju fakture i gde se uplaćuje razlika za dobijanje posla sa javnim preduzećima. To radi Nenad Kovač. Bojan Pajtić nije smeo, naravno, njega da poveže, zbog njihovih veza. Ali, odgovorite, da li je Nenad Kovač tražio reket?

Gde je iskaz Lidije Udovički, koja pominje njega, a ne Nikolu Petrovića? Znači, njemu ste dali posao, oteli ste od Kokeze i Slobe Kvrgića i dali ste njemu e-inspektor.

Zašto selite direktorat za e-poslovanje u svoju nadležnost? Da li možda zbog posla USAID sa pravosuđem, vrednog 15 miliona evra, gde će se USAID-u omogućiti uvid u sve postupke pred sudovima u Srbiji? Kome nameravate da date, da li ponovo Nenadu Kovaču nameravate da date taj posao?

E, tu dolazim do toga zašto čestitam Aleksandru Vučiću i zašto čestitam njemu na predlogu da vi budete mandatar. „Kontinental vinds“ mu je bio kamen o vratu. Sa tom aferom on je bio u problemu i bio je ucenjen. Mogao je on da postavi nekog drugoga. I Zorana Mihajlović ima iste kvalifikacije kao i vi, iste strane sponzore i mentore, a mnogo je jača i duže u Vladi nego vi, ali vi ste bili pravo rešenje, zato što već od sutra vi više ne možete da budete svedok za „Kontinental vinds“. Vaš kredibilitet će biti mnogo manji od kredibiliteta jednog Velimira Ilića, da izjavite da je Nenad Kovač čovek koji je tražio reket. I tu je genijalnost Aleksandra Vučića. On je prešao i Skota, i strane ambasade i izvukao se iz neprijatne situacije. Za tri, četiri meseca, za šest meseci, kada vi ne budete više ništa u ovoj državi, on je izašao potpuno slobodan iz ove afere i bravo za Aleksandra Vučića.

Sada mi je jasno otkud Vesić, otkud takvi likovi u vašoj vlasti. To je dobro za njega lično, ali je katastrofa za građane Srbije. Borićemo se protiv takve politike i protiv takvog kriminala.“, rekao je tada Nogo.

2 x VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Blumberg: Zapad blefira kada saveznici Ukrajine kažu da imaju dovoljno resursa

Ekonomska situacija u Rusiji prkosila je svetskim prognozama ulaska u globalnu recesiju. Ovo postavlja pitanje …