“ĆALE OVO JE ZA TEBE” Poruka sina sa protesta čiji je otac umro od korone – VIDEO

“Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici i dan danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone, a na sva usta su pričali kako poklanjamo respiratore”, rekao je večeras jedan od učesnika spontanog protesta, Petar Đurič sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka, koji se odigrao ispred Narodne Skupštine zbog najave predsednika Republike Srbije da će ponovo biti uveden policijski čas od petka.

– Nije bilo respiratora, ni da danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone. Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici, a na sva usta su pričali da ih mi poklanjamo. Ćale ovo je za tebe, znam da bi bio ponosan – kazao je Đurić.

Podsetimo, zbog drastično povećanog broja zaraženih kovidom, u Beogradu je proglašena vanredna situacija, a predsednik Vučić je saopštio na vanrednoj konferenciji da će ponovo uvesti policijski čas, koji će trajati od petka do ponedeljka.

Check Also

Veče za pamćenje! Novak Đoković ponovo sportista godine! – VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je “Laureus” najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine. …