Mlađan Đorđević: Dok Vučić sprema izdaju Srbije komanduje kriminalcima da prebijaju i sakate narod

„Čestitam“ ti na uspešno organizovanoj policijsko-navijačkoj vežbi, koju si iz Makiša i sa krovova premestio u centar Beograda, gde su umesto statista stvarne žrtve bili građani i pravi policajci.

Pokušao si da patriotizam predstaviš svetu kao huliganstvo, naše mladiće i devojke kao divljake koji uništavaju grad, praveći sebi alibi za izdaju Kosova i Metohije, koje će, po tvojoj zamisli, sada braniti samo kriminalci, huligani i zagovornici teorije da je Zemlja ravna ploča.

U realizaciji te podle zamisli svesno si žrtvovao policajce, cereći se pred svojih deset ekrana mučnim slikama kada ih tvoji navijači i palitelji baklji satima kamenuju.

Smejao si se i uživao pred scenama kada pristojan svet, pobunjen usled poniženja svake vrste i tvoje patološke vladavine, spasava život, bežeći od pendreka i suzavca, u sukobima koje si upravo ti direktno naložio i njima dirigovao, kao i uvek, preko svojih kriminalaca.

 

I za kraj vežbe, sigurno si doživeo ekstazu kada tvoja policija na kraju mirnog protesta u subotu tuče našu decu na stepeništu Skupštine samo zato što su stajali tu, dok istu tu našu decu po Srbiji osuđuju na 30 dana robije jer su jajima i paradajzom gađali tvoje bilborde.

Poželeo si ti još nešto. Uplašen od računa koji ti stiže na naplatu od onih kod kojih si se zadužio, izlaz si prepoznao u Bebinim savetima da za sve optužiš Rusiju, pokazujući prstom u zemlju koju biračima predstavljaš kao svog najvećeg prijatelja, a otimačima Kosova kao nešto protiv čega se boriš.

A potrudio si se da nas sve zaraziš, da napuniš groblja onima koji nisu stigli da odu iz ove zemlje koju si ti otrovao lažima, mržnjom, kriminalom i sveopštim zlom koje je tvoja osnovna hrana za dušu i telo.

Poželeo si da postaneš Milo.

Jasno je meni da ti iz mnogo razloga ne smeš svog šefa službe da pustiš pred novinar(k)e, ali izbor u liku i (ne)delu Vesića za donosioca informacije da sam ja, kao čovek sa dobrim vezama u Rusiji, pravi vođa protesta, deluje pacerski i šibicarski. Zato imam jedan predlog za tebe.

Vrlo dobro znaš da ti je Miki Rakić, kao opozicionaru, dao čudni sertifikat da nisi saradnik britanske službe, jer si to tražio od njega. Evo sada ja, opozicionar, isto kao ti nekada, tražim od tebe potvrdu ne da nisam, već da jesam čovek ruske službe i neko ko rukovodi ovim protestima.

Kad već ne smeš javno da izgovoriš, napiši mi uverenje da Rusi, preko mene, organizuju proteste u Beogradu. Pošto voliš da podmećeš kukavičja jaja, prihvatam i to da Dačić parafira umesto tebe.

Kukavice, ostani Milo do kraja!

Ja stvarno jesam bio organizator protesta, onih studentskih, dalekih 1991. i 1992. godine, u vreme kada si i ti bio student. Nisam te viđao na tim protestima, jer si tada izabrao da budeš navijač i šešeljevac, da hrabriš Srbe sa Banije kako ih niko nikada neće proterati. Možda smo mi tada puno grešili, bili u zabludi, svakako neiskusni, ali bar nismo nikog pozivali na rat, delili tompsone i streljali muslimane sa skupštinske govornice.

Nijedan protest od tada nisam organizovao. Nisam, naravno, ni ovaj koji se sada dešava, a u kojem ti podlo priželjkuješ i podstičeš bratoubilački sukob, bolesno se nadajući da ćeš u tom sukobu ti jedini politički i finansijski profitirati. Međutim, tu tvoju igru su svi prozreli – i kod nas i u svetu.

Tvoj kraj je počeo. Ne uzdaj se puno u razlike među demonstrantima, jer svi oni imaju istu osnovnu ideju: rušiće te svi i svuda. Građani, patriote, prvosrbijanci, drugosrbijanci, stari, mladi, pitomi, srčani, Beograđani, Nišlije, Novosađani, Kragujevčani, Vranjanci, Tunižani, Izraelci i Kirgistanci. Da, pogađaš, na kraju čak i tvoji SNS-ovci, Mitrovići, Bujoševići, Dačići i LJajići. Ostaćeš sam u svojoj pećini sa četrdeset razbojnika.

A ako ja nekada budem opet organizovao protest, neće se rušiti Beograd, pendrečiti narod ili napadati policija. Svi zajedno ćemo rušiti tvoj nakaradni, izdajnički i mafijaški režim.

Do skorog oslobođenja.

(Danas.rs)

Check Also

Zašto će zaplena ruske imovine biti poklon za Kinu

Ako postoji konačna crvena linija u tekućem rusko-ukrajinskom sukobu, to je status i položaj imovine …