SRĐAN NOGO: Evo zašto me je uhapsio Sentin sin I ŠTA KRIJU – VIDEO

“Celokupna policija i celokupna BIA na teritoriji grada Beograda je bila podignuta da bi konstituisanje Vučićeve skupštine prošlo kako treba” kaže Srđan Nogo.

Skupština nije zakonita jer prema Ustavu ni izbori nisu mogli da se održe na način kako je trebalo, plus je narod bojkotovao.

Vučiću je odgovaralo da se ja ne pojavim to jutro da ta slika ne ode u svet, kao i bojkot opoziciji koja se obavezala u Sporazumu sa narodom da neće priznati Vučićeve izbore i da će na sve načine sprečiti konstituisanje nelegitimne i nelegalne Skupštine, ali ne preduzima ništa da bi olakšala Vučiću.

Ispred Skupštine je tog dana uleteo Radulović da iskoristi priliku i narod koji se okupio, a Marinika je došla tek na kraju samo da da izjavu, drugih opozicionara nije bilo“, objašnjava Nogo.

On je detaljnije objasnio ko je rukovodio njegovom zaustavljanjem i privođenjem.

„Pratli su me, kad su me zaustavili nešto pre 9 ujutro, odmah se pojavilo čak devet vozila, načelnik Uprave kriminalističke policije Milačić i načelnik odeljenja za borbu protiv narkotika Milenković, koga zovu mali Senta jer mu je sin.

On mi je bahato oteo telefon, meni koji sam tada još bio narodni poslanik i pozvao se na imunitet. Sve vreme govore da su na telefonskoj vezi sa višim tužiocem Natašom Krivokapić, ona ima daje instrukcije, čekali su da se formira Skupština i da ne mogu da se pozovem na imunitet.

Veštak dolazi i pita načelnike: „Koliko dugo treba da ih držimo“?! Eto kako funkcionište država, BIA pod Gašićem i MUP pod Stefanovićem“.

Nogo ističe da ga se plaše jer ima informacije o kriminalnu na najvišem nivou. „Videli su da imam ozbiljne informacije i od toga su se uplašili.

U pravosuđu su udarne pesnice režima viši tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović i Ljubivoje Đorđević iz Prvog osnovnog tužilaštva, a postavili su ih Nenad Kovač zvani Neša Roming, Vučićev kum Nikola Petrović i Andrej Vučić.

Njih trojica plus Slaviša Kokeza i Zvonko Veselinović drže sve u Srbiji, tu je i Novakova tašta Vera Ristić koja je debelo umešana. Jedini ja to smem da spominjem u Srbiji!

Nije slučajno što me presreo mali Senta, jer je on kao načelnik za narkotike navodno rukovodio akcijom Jovanjica, a ustvari je akcija direktno vođena iz inostranstva.

Desila se kada je Trampov izaslanik Ričard Grenel došao u Srbiju, kratko je pričao sa Vučićem, a dugo sa Markom Čadežom, predsednikom Privredne komore, koji mu je tada predao masu dokaza za kriminalne delatnosti uključujući i za Jovanjicu, a to je uradio po naređenju Nemca Johanesa Hana. Par dana iza toga pada Jovanjica“.

Naš gost je rekao da uskoro očekuje konačni poraz globalista na svetskom nivou, pa i Vučićevog režima u Srbiji koji su instalirali.

„Vučić jednog Bajdena dočekuje sa hlebom i solju u Srbiji, sve srpske dušmane je ovde ugostio! Čemu se on nada kad Tramp pobedi?

Direktno je umešan u Impičment, finansira Antifu, Klintone… Videćete narednih dana kako će proći svi u Americi i po svetu koji su globalisti i koji su radili i rade za njihov račun, a kamoli Vučić“.

(Centar,Srbin.info)

Check Also

The Telegraph: Američka vojska neće dugo izdržati u ratu dronova

Sjedinjene Države doživljavaju nedostatak municije za sisteme protivvazdušne odbrane, piše The Telegraph. Kopnene snage su …