BRAĆA PO SOROŠU I BIZNISU: Vučić čestitao Milu dan Milogorije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas crnogorskom kolegi Milu Đukanoviću 13. jul – Dan državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Predsedništva Crne Gore.

„Primite čestitke povodom Dana državnosti Crne Gore, kao i želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana.

Opredeljen sam za stvaranje uslova za bolje međusobno razumevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusedskih odnosa, kao i mira i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naše dve zeme na evropskom putu.

Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli“, navodi se u čestitki predsednika Vučića objavljenoj na sajtu predsednika Crne Gore.

Podsećamo da poslednjih meseci Milo Đukanović intenzivno saopštava da Srbija organizuje nekakve diverzije po Crnoj Gori, vrši destabilizaciju iste i da su odnosi Crne Gore i Srbije gori sada nego za vreme Miloševića.

Istovremeno vrši progon svega što ima veze sa srpstvom, od ljudi do srpske crkve.

Za to vreme Aleksandar Vučić se ne meša u svoj posao i ne pokušava da zaštiti Srbe od Milovog progona ali zato odobrava progon naroda na protestima u Srbiji.

(Tanjug)

Check Also

EU već upumpava oružje! Zastrašujuća najava: Pretvoriće nas u bojno polje!

Evropska unija “pumpa” Moldaviju oružjem, kako bi je pretvorila u bojno polje, izjavio je moldavski …