Srbi su izabrali stranu – braniće Trampa

Samo u prvoj nedelji kampanja „Srbi za Trampa“ dobila je veliku podršku, između ostalog i prvu službenu Dena Seversona, komandanta mornarice i „top gan“ pilota u penziji, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.

Kampanja je započeta 3. avgusta sa ciljem da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor predsednika Donalda Trampa, prenosi Srpski radio Čikago.

Severson je rekao da se suočavamo sa „velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu“, i dodao da američki Srbi razumeju „koliko destruktivan komunizam može biti“, prenosi RTV.

„Apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji“, rekao je Severson.

Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins u cilju promovisanja građanskog i političkog angažmana srpske zajednice u SAD.

„Podržavamo predsednika Donalda Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom i u vreme velike nestabilnosti potreban je kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, i preka potreba za zakonom i redom“, rekle su Ravasi i Kolins.

„Srbi za Trampa“ 2020. planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor predsednika Trampa.

Check Also

Turske kompanije za oružje, povećavaju proizvodnju artiljerijske municije za Ukrajinu, po narudžbi SAD!

Privatne odbrambene kompanije u Turskoj spremne su da preuzmu porudžbine, od Sjedinjenih Država za proizvodnju …