JASNA PUTINOVA PORUKA ZAPADU: To vam nećemo dozvoliti!

Izbor Rusa tokom glasanja na izborima za Državnu dumu mora biti zaštićen od bilo kakvih pokušaja mešanja, ne smeju se dozvoliti, rekao je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa šefovima stranaka u Državnoj dumi.

“Svi smo zainteresovani da se izbori održe otvoreno, iskreno, dostojanstveno, na visoko konkurentnoj osnovi. To je važno za naše stranke, za one javne snage koje nisu zastupljene u parlamentu, ali planiraju da učestvuju u izborima …

To je veoma važno za glasače, naravno. Oni, birači, će odrediti rezultate predizborne kampanje, oni, građani Rusije, će izvršiti svoj izbor, i taj izbor moramo zaštititi od bilo kakvih pokušaja spoljnog uplitanja.

Ne možemo i nećemo dozvoliti nikakve udare po suverenitetu Rusije, pravu našeg naroda da bude gospodar u svojoj zemlji“, rekao je Putin, prenose RIA Novosti.

Predsednik je rekao da zna da „ovde imamo zajednički pristup, u suštini konsenzus“.

„Siguran sam da ćete i vi ovde, kao i ranije, zauzeti čvrst i jedinstven državni stav“, rekao je predsednik.

“Verujem da je takva patriotska kohezija neophodna, posebno za vodeće stranke koje imaju svoje tradicije, ideologiju i stvarni uticaj u društvu. Ovaj autoritet mora se neprestano održavati”, dodao je predsednik.

(vostok.rs)

Check Also

Makron želi da se Krim oduzme Rusiji!

Nijedan „trajni mir“ nije moguć, bez da Ukrajina preuzme kontrolu, nad ruskim poluostrvom, tvrdi francuski …