LOBISTI POBESNELI: Najnoviji primer Švedske ponovo srušio sve korona teorije

Švedska, koja nikada nije uvodila drakonske karantinske mere, sada ima manju stopu smrtnosti od Velike Britanije

Dok mediji u Velikoj Britaniji tvrde da su karantinske mere uzrokovale pad broja obolelih i umrlih od COVID-19, Švedska beleži još veći pad broja smrtnih slučajeva, uprkos sprovođenju relativno manjih ograničenja.

Britanski Sky News nedavno je objavio „Karantin deluje! Stopa infekcije COVID-19 strmoglavo pada u Engleskoj. Jedno od najvećih i najautoritativnijih istraživanja koronavirusa otkrilo je da zaraza od COVID-19 brzo pada u Engleskoj, potvrđujući da karantin deluje na suzbijanje virusa“, ​​navodi se u izveštaju.

Izveštaj tvrdi i da vakcine nisu faktor smanjenja broja smrtnih slučajeva, jer se primećuju u svim starosnim grupama.

Međutim, smrtni slučajevi od COVID-a su u Švedskoj počeli da opadaju čak i pre, bez potrebe za strogim karantinskim merama.

„Strog karantin u Velikoj Britaniji bio je toliko efikasan da je zaustavio širenje Covida i u Švedskoj“, našalio se dr Eli Dejvid.

U poređenju sa Velikom Britanijom, koja je početkom januara uvela potpuni nacionalni karantin, Švedska je odbila da sledi njihov primer, samo podstičući dobrovoljne mere socijalne distance.

Da napomenemo, zdravstvene vlasti u skandinavskoj zemlji odbile su da prate ostatak Evrope nametanjem novih karantinskih mera svom stanovništvu, tvrdeći da su oni koji su pogođeni usamljenošću i bedom zbog izolacije dovoljno pretrpeli.

 

Check Also

Naučnici razvili novi način za ubrzavanje regeneracije mišića, nakon povrede!

Naučnici sa Univerziteta u Barseloni otkrili su da se sve vrste povreda mišića mogu brže …