PALMA UZVRAĆA UDARAC: IZNEĆU INFORMACIJE O NARUČENIM UBISTVIMA, AKO PADNEM! – VIDEO

Postoje mnogi koji bi voleli da znaju „ko je bio u kolima kada je nastradala osoba“ i šta se zapravo dešavalo…

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ne prestaje da iznenađuje javnost svojim gostovanjima i izjavama na režimskim televizijama, a sada je otkrio i da poseduje informacije „gde je bila glava osobi kad je nastradala jedna osoba“.

– Ja mnogo više znam o njima, i ovih dana samo time sam se bavio.

Ko je bio u kolima kada je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj osobi kad je nastradala jedna osoba… i neću sad sve da otkrijem i da pričam sada.

I ovo sad nije – ja tebe plašim, ako ti kažeš za mene ja ću za tebe. Ništa ne pričam.

Naravno, ne pričam ništa loše o ljudima sa kim sam imao vlast – rekao je Palma na „Happy“.

On je u ovom gostovanju obavestio i da je „za informaciju gledalaca drugi političar po popularnosti posle Aleksandra Vučića“, ali i da „ko prenoći kod mene jedno veče i jednog dana, on je moj i Božiji, što bi rek’o narod“.

Palma je stigao i da se našali, te je najavio da mora da promeni vizit kartu i da na njoj pored svog imena i prezimena doda nastavak „bunga bunga“.

„Predsednik Odbora za pravosuđe korisnik Palminih animir-dama“Vučić o Palmi: Ne virim u tuđi krevet, jezivo ako je istina.

Ono o čemu građani Srbije nisu obavešteni jeste kakve sve to informacije poseduje Palma i o kome.

S obzirom na to da je nagovestio da se radi o državnom vrhu Srbije i da zna informacije koje bi pomogle nadležnim organima da reše određene slučajeve, pitanje je da li će nadležni ispitati Markovića po toj osnovi.

Postoje mnogi koji bi voleli da znaju „ko je bio u kolima kada je nastradala osoba“ i šta se zapravo dešavalo, ali po svemu sudeći, ovu infomaciju Palma će nastaviti da čuva.

Klix Info

Check Also

Taker Karlson: SAD moraju da prestanu da finansiraju tiraniju u Ukrajini!

Zakonodavci Sjedinjenih Država moraju da se izjasne protiv progona Ukrajinske pravoslavne crkve (UPC) i prestanu …